2777
2789
عنوان

شوهرم شب و خونه نیومد کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 46 پست
من قهر نکردم اونا گفتن نمی خوان صدا منو بشنون

خب عزیزم گله کردی یه چیزایی شده به اونجا رسیده ببین من خودمو میگم اول دعوا دو سر داره یه طرفه نمیشه یکی مقصر نباشه اصلا .  .در مقابل دشمن قوی باید یکم حفظ ظاهر کنی 

اونا ول نمی کنند هی اینو پر می کنند

زندگی پر از چالش هست و متاسفانه روابط خانوادگی دیگه مثل سابق نیست. الان همه به یک طریقی درگیری دارند و متاسفانه همه این مشکلات خانوادگی نشات میگیره از بزرگترا یعنی پدر و مادرا. پدر و مادرا هستن که نمیتونن رفتار درست انجام بدن و باعث این درگیری ها میشن. بنظرم مشکل شما هم تقصیر مادر شوهر و پدر شوهر هست. اونا باید مدیریت کنن و وقتی مشکلی پیش اومد طرف هیچ کس رو نگیرن.بزرگ تری کنن و مشکل حل و فصل کنن. اونا اتش بیار معرکه میشن با حرفا و رفتارای نسنجیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.