2777
2789
عنوان

شوهرم شب و خونه نیومد کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مرد های ایرانی اینقدر بچه ننه هستن😥🙁

شوهر منم اوایل عقد از این ادا ها درمی‌آورد 

اینقدر جلوش وایسادم و دعوا کردم تا راه طلاق رفتم که بهتر شد 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

تو ریلکس زندگیتو بکن شاد و خرم تو خونه اصلا اسم اونا رو نیار شوهرت وقتی ببینه تو اصلا راجع بهشون حرف ...

ای بابا جوری در می کنند میاد خونه اخم می کنه بی محلی می کنه دعوا می اندازه 

الان هم حتما رفته خونه برادر جونش

از این ناراحتم من نشستم خونه م اینو هی پر می کنند زنت بده فلان ه

عزیزم شبانه روز ۲۴ساعته شوهرت خیلی که خونه نباشه ۱۲ ساعتش رو دیگه خونه هست ۱۲ ساعت اونجا پرش میکنن تو اینجا ۱۲ ساعت خودتو نشون بده اگه واقعا اونجور که اونا گفتن نباشی دیگه همه چی خنثی میشه اونم میشناسه طرفاشو 

نمی خواهم پیام بدم بهش

مردتو اول 🐴 کن بعد سواری بگیر.... اگه داداشش میتونه رامش کنه پس تو هم میتونی مطمعن باش برای اون دیشب سخت تر از تو گذشته چون بیرون از خونش بوده.... نذار قبح بیرون موندن و خونه فامیل رفتن از چشمش بیفته ک دیگه همیشه تکرار میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ای بابا جوری در می کنند میاد خونه اخم می کنه بی محلی می کنه دعوا می اندازه الان هم حتما رفته خونه بر ...

گفتم که شما راجع به هیچکس صحبت نکن هرکی نردبون خودشو داره هرکی راه خودشو میره هرکی تو گور خودشه ساکت بمون تا بشناسه تو رو بهش اینجوری میتونی ثابت کنی که اونا خرابکارن نه تو