2777
2789

دختر خالم یکی رو بهم معرفی کرد مشاور پوست گفت این بهت دوره درمانی میده منم پوستم خیلی داغونه چون واقعا خسته شده بودم و به دختر خالم اعتماد داشتم ازش محصول خریدم کلی هزینه کردم اصلا جواب نداده دخترخالمم اصلا براش مهم نیست چی بهش بگم خیلی حالم بده کلی ضرر مالی بهم زده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از یه دکتر مشاوره گرفتم گفت چند تا کرم خریدم 

الان دو سه روزه کرمه رو یک بار زدم پوستم به حدی قرمز شده انگاری سوخته هر کاری میکنم قرمزی نمیره 🤦🤦

هم پولم رفت همم پوستم نابود شد

اینکه چیزی بگی یا نگی فرقی نمی کنه. ضرر مالیت رو جبران نمی کنه و چیزی هم به پوستت اضافه نمی کنه.
شما برای هر کاری باید خودت تحقیق کنی. نباید به کسی اعتماد کنی. مگر اینه دختر خاله ات خودش متخصص باشه. وگرنه اعتماد معنایی نداره. 

الان هم بهترین کاری که می تونی بکنی درس گرفتن از این ماجراست. 

اینکه چیزی بگی یا نگی فرقی نمی کنه. ضرر مالیت رو جبران نمی کنه و چیزی هم به پوستت اضافه نمی کنه. شما ...

حالا همتون اومدین زخم زبون زدن و میگید درس بگیر خب میگم چه کار کنم میتونم شکایت کنم یا تهدیدش کنم یه راهکار بدید