معلمش امسال خیلی خوبه..خیلی کار میکنه با بچه ها..حتی گروه جدا زده برای بچه های ضعیف..هرشب میگه روخوانی کنن..تکلیف جدا و به روش های مختلف میده..معلم های کلاس اول و دوم به شدت بد بودن..هیچ بازخوردی نداشتن..تکلیف نمیدیدن..پسرم ضعیف بار اومد..روخوانی پسرم عالیه..ولی بعضی کلمات رو غلط مینویسه..بطور مثال کلمه ی (علاوه) رو یک بار درست نوشته بود تو املاء،چند خط بالاتر نوشته بود الاوه...یا کلمه سعید رو نوشته سیعد...با اینکه تو خونه درست مینویسه..کلمه ی منتظر رو مدام ن رو نمینویسه..خیلی از این غلط ها داره..کتاب دیکته شب کلاس سوم رو دیشب گرفتم آنلاین باهاش کار کنم...یعنی تا قبل ترم درست میشه؟😔امسال همش نیاز به تلاش و بیشتر دقت کن گرفته😭
اگه تو بقیه درساش خوبه و فقط مشکلش املاس و راهای زیادی رو کار کردی ولی بازم همون اشتباهاتو داره مشکلش ممکنه از اختلال یادگیری باشه،مرکز اختلال یادگیری بچه رو میبری ی تست میگیرن اگر اختلالی مثلا مثل توالی دیداری،حافظه دیداری یا شنیداری حافظه فعال و این قبیل مشکلات باشه باهاش چند جلسه کار میکنن خودتم یاد میگیزی چجور تمریناتی براش مناسبه و کم کم مشکلش رفع میشه
چجوریه اختلال شنیداری؟؟یه چیزی هم هست مثلا کلمه ی چنین رو نوشته بود چونین..خیلی تعجب کردم آخه تو خون ...
دقیقا نمیدونم ، بهم گفتن درست گوش نمیده به حرف معلم ، چون احتمالا حواسش جای دیگه ای ، گفتم تو آموزش پرورش برای این مشکل مربی هست باهاش تمرین میکنه خوب میشه
اخه اکثر بچه ها خوبه...تو کلاسشون فقط12 نفر هستن ضعیفن که اونم دوتاشون یهو املاشون خیلی خوب شد
دختر منم کلاس سوم هستش. امسال خیلی کلمات جدید تو درسشون هست. من برای اینکه یادش نره با بازی روی بعضی کلمات رمز گذاشتم.مثلا کلمه ی فضای سبز، ض فضا گفتم مثل چشای آدم فضایی میمونه
تو تابستون براش کتاب داستان زیاد بخر تا با داستان املاش و ادبیاتش خوب بشه
نظر منه ممکنه اشتباه باشه
کتاب داستان برا همه سن ها هست
درست دوم هم میتونی بخاری تهران باشی خیابون انقلاب دست دوم دارن
یا تو موبایل دانلود کن
https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/
بله ریاضی رو یکم توضیح میدم میفهمه..درسای حفظی یاد میگیره..شعر حفظ میکنه.. معنی شعر و نگارش خوبه...ف ...
با مدیر صحبت کن اون باید پسرتون رو معرفی کنه به مرکز اختلال یادگیری بعد شما بچه رو میبری اونجا تست میگیرن ک مطمئن بشن مشکل بچه از کجاست و بعدشم چند جلسه تمرین میکنن با بچه( ن اون تمرینی ک ما خودمون معمولا با بچه درس میخونیما)،شایدم این نباشه ولی ب هر حال یه راهش اینه