2777
2789
عنوان

بعد سالها فقط یه نفرینو بهش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 56 پست
ن مشکلی ندارهولی اختلال تمرکز داره دکتر بردن گفته اوتیسم خفیف دارهولی هوشش خیلی بالاسفقط یه نکته خیل ...

و اینکه باید بهش یاد بده هر بازی یا فعالیت رو حداقل باید بیست دقیقه تا نیم ساعت حدودا ادامه بده و هی بازی رو عوض نکنه مثل پازل بازی و نقاشی

خیلی بازی ها هست مخصوص بازی درمانی برای توجه و تمرکز سرچ کنه تو گوگل اونا هم خیلی خیلی خوبه

بگو اگه راضی بود برای پسر کوچولوی منم دعا کنه که موفق باشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیطه بازی تمام من هر موقع فحش بده صدتا فحش صدبرابر سنگین می‌زارم کف دستش حالا دیگه در عصبانی تمرین ...

آخه برای من میدونم کتک میزنه بگم

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷عکس زودپز https://uploadkon.ir/uploads/957c01_25IMG-۲۰۲۵۱۱۰۱-۲۳۵۷۴۰.jpg

چندتا کتاب هست برای توجه و تمرکز اونا رو بگیره باهاش کار کنه خیلی خوبه بچه کلی تغییر می‌کنه من برای ...

میبره کار درمانی

الان یه کم بهتر شده

قبلا مثلا یه کلمه میگفت ولی پشت گوشی برا من شعر میخونه ولی کامل نه

ک همینشم خوبه

نزدیک ۶ سالشه

میبره کار درمانیالان یه کم بهتر شدهقبلا مثلا یه کلمه میگفت ولی پشت گوشی برا من شعر میخونه ولی کامل ن ...

درسته می‌بره کلاس ولی قسمت عمده تغییر دست خود پدر مادر هست با انجام این کارها مثلاً اگه شش ماه باید بره کار درمانی با این کارها طی چهار ماه مشکل بچه حل میشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
چشم حتما بهش میگماسم کتابا چیه

گفتم تو پست ها

گوش ها میتونن یاد بگیرن و باشگاه مغز مخصوص توجه و تمرکز خیلی اثر داره تمرین این کتابا

اسی ببخش تو تاپیکت در مورد یه موضوع دیگه صحبت کردم

ولی شما مطمئنا نمیتونی جدا بشی

بخاطر خودت و گل پسرت  با سیاست با همسرت رفتار کن

بخواب ب خوابش

وقتی آرومه باهاش صحبت کن

وقتی عصبیه سکوت کن

ببین چی دوس داره

کم کم خامش کن

اسی ببخش تو تاپیکت در مورد یه موضوع دیگه صحبت کردمولی شما مطمئنا نمیتونی جدا بشیبخاطر خودت و گل پسرت ...

اختلاف سنی ما زیاده نمیتونم خامش کنم

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷عکس زودپز https://uploadkon.ir/uploads/957c01_25IMG-۲۰۲۵۱۱۰۱-۲۳۵۷۴۰.jpg

الهی صاحبخونه بشید

قربونت صاحبخونه شدم بقیه امضام رو بخون

خواستی دعا کنی برام بگو خدا همه بچه ها موفق و سالم و صالح باشن پسر منم همینطور