2777
2789
عنوان

بعد سالها فقط یه نفرینو بهش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن تو یه تغییری کن اونم بهتر میشهمن و تو زنیم میتونیم هزار راه رو بریمهزار ترفند رو بریمفقط باید یاد ...

درست عزیزم

پسرم بمیرم براش صبح میگفت مامان بابا رو ولش اون دیوونه اس

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷عکس زودپز https://uploadkon.ir/uploads/957c01_25IMG-۲۰۲۵۱۱۰۱-۲۳۵۷۴۰.jpg

مثلا این جه اسمیه گذاشتی رو خودتخیلی انرژی منفی داره

واقعا دیگ کم آوردم

تو غربت

شوهرم دیوونه و روانی

پسرمم بمیرم هنوز کامل حرف نمیزنه

خودمم میرضم

واقعا کم آوردم

بخدا هرشب ب امید این میخابم ک صبح بیدار نشم

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷عکس زودپز https://uploadkon.ir/uploads/957c01_25IMG-۲۰۲۵۱۱۰۱-۲۳۵۷۴۰.jpg

واقعا دیگ کم آوردمتو غربتشوهرم دیوونه و روانیپسرمم بمیرم هنوز کامل حرف نمیزنهخودمم میرضمواقعا کم آور ...

خب دور از جون تو مردی تکلیف این بچه چی میشه

بابا یه تکونی بخور

سعی کن با تغییر خودت حداقل همسرت آرومتر بشه

بخاطر آرامش خودت و گل پسرت

اولین قدم ببین چی خوشش میاد

صبور باش

پله پله

بخدا ما هم غریبیم

همسرم اون اوایل زندگی خیلی تند بود الان خیلی بهتر شده

یه بار یکی از اقوامم ک ما فکر میکردیم خوشبخت ترین زنه گفت شوهرم وقتی عصبی میشه اصلا باهاش کل کل نمیکنم

چون فقط مردا لازمه یه کلام بگی  یهو منفجر میشن و شروع میکنن ب فحش دادن

خب تو خودت بگو فحش دادن خوبه یا سکوت ک اون آروم بشه 

همسرت عادت کرده ب فحش دادن تو هم کل کل کنی بدتر میشه یه مدت تو یه تغییراتی کن اونم آرومتر میشه

من نمیگم تو سری خور باش ولی باید بدونی یه جاهایی سکوت

یه جاهایی ک همسرت آرومه با آرامش حرفتو بزن

شاید اوایل همسرت زود جوش بیاره ولی کم کم بهتر میشه

اسی قبول کنن فشار رو مردا این روزا اینقد زیاده ک اعصاب براشون نزاشته

ن مشکلی ندارهولی اختلال تمرکز داره دکتر بردن گفته اوتیسم خفیف دارهولی هوشش خیلی بالاسفقط یه نکته خیل ...

آخه گناه اره به خاطر گوشی هم میشه طفلی چون میگه هوش بالایی داره شاید طفلی پیش فعالی داره که نمیتونه پابند کلاس باشه بهش موز کاکائو کیم اینا ندن که بدتر میشه زیاد باهاش کاردستی اینا درست کنند کلاس نقاشی بفرستنش من دخترم کلاس اول نابغه بود من هیچکدوم از تکلیف های بچه کلاس اولی پاش نمیشستم بعد همیشه هم تمیز و مرتب می نوشت من سرکار میرفتم بلند میشدم می دیدم تکالیفشو نوشته به دونه هم بدننوشته بعد زد شوهرم گوشی جدید برامن گرفت اون گوشی قبلی رو دادم بچه هام دخترم افت شدیدی کرد روانخوانی مشکل دارشد ریاضی کلا بچه عقب افتاد فقط به خاطر گوشی خداروشکر اون گوشی شکست کلا دیگه ازسرش افتاد و‌درسش بهترشد ولی مثل قبل نشده هنوز

برا بچه خواهرشما هم بیشتر گرمی مثل معزیجات بهش بدین تا مغزش گرم بشه بچه مغزش سردد شده تا میتونه سردی بهش کم بده مثلا  برنج یا شوید یا زیره زعفرون اینا بهش بزنه پنیر و ماست کمتر بهش بده شربت  اهن و مولتی ویتامین هم بهش بده

واقعا دیگ کم آوردمتو غربتشوهرم دیوونه و روانیپسرمم بمیرم هنوز کامل حرف نمیزنهخودمم میرضمواقعا کم آور ...

گلم با غصه و خودخوری چیزی حل نمیشه

ببین مثلا عصبانی میشه اول سکوت کن

آرومتر شد بگو آره عزیزم حق با تویه

بابا خرش کن

حالیت شه

مامان دیو دوسرم پسرشو با حرفهای قشنگ آرومش میکرد

احترام گذاشتن یادت نره

حتی ب پسرت بگو به پدرش احترام بزاره

من همین راهها رو رفتم همسرم خیلی آرومه

مردا پسرای گنده ایی هستن ک باید با سیاست آرومشون کنیم

همین موضوع ریموت اومد و آروم بود بگو عزیز دلم ایندفعه خودت ریموت رو ببر من لباس تنم نبود  تا بیام طول کشید

همینو بگو دیگه اون هر چی گفت تو چیزی نگو

من دقیق نمیدونم همسرت چطور مردیه

خوبیهایی هم داره

تمرکز کن رو خوبیهاش

مثلا یه چیزی میخره تشکر کن ازش

تعریف کن ازش

بخدا کم کم خوب میشه

آخه گناه اره به خاطر گوشی هم میشه طفلی چون میگه هوش بالایی داره شاید طفلی پیش فعالی داره که نمیتونه ...

اتفاقا بردن متخصص تغذیه

خیلی از اینا رو قطع کردن

گفتن پیش فعال نیست

اختلال تمرکزم داره چون خودش دوس داره تنهایی بازی کنه احتمال اوتیسم خفیفم هست

حتی مغز و اعصابم بردن

خواهرم دوساله پیر شده

خیلی غصه میخوره

بهش گفتم بعضی از دانشمندا و بازیگرای هالیوود اوتیسم خفیف داشتن

این اگه بهش برسی هوششم بالاس 

برا خودش دانشمند میشه

خیلی بهش امید میدم

اتفاقا بردن متخصص تغذیهخیلی از اینا رو قطع کردنگفتن پیش فعال نیستاختلال تمرکزم داره چون خودش دوس دار ...

آفرین خیلی خواهر خوبی هستی دمت گرم بیشتر باید هوای بچه رو داشته باشند محبت کنند بهش نذارن استرس بکشه براش نذرکننن سوره محمد روی اب بخونن برای ارامش بچه بهش بدن بخورن 

خب دور از جون تو مردی تکلیف این بچه چی میشهبابا یه تکونی بخورسعی کن با تغییر خودت حداقل همسرت آرومتر ...

حرفاتو ذخیره کردم 

مرسی فداتشم