2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بخاطر پول 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2829 بازدید | 98 پست
نمیدونم چرا امثال شما خفه خون نمیگیرید

دیگه همه چی با پول تخمین زده میشه متاسفانه... از نیازهای طبیعی و عاطفی مثل مادر شدن و خونواده تشکیل دادن میگذریم بخاطر پول.. تقصیر خودشون نیست.. تقصیر جامعه ایه ک اگه پول نداشته باشی تووش هیچکاری نمیتونی بکنی... توو عرض 4 روز دوبار ازم دکتره پول ویزیت گرفته.. یکی برای معاینه.. یکی برای نشون دادن آزمایش.. خب یه کارگر از کجا پولشو بیاره دوبار ویزیت 450 تومنی بده.. کلی پول آزمایش و سونوگرافی بده.. کلیم پول دارو بده تا یک مشکل سطحی رو درمان کنه.. از عمل کردنها و دندان ترمیمی ها و هزاران هزینه های دیگه حرف نمیزنم.. با بیمه تکمیلی دندونامونو نمیتونیم درست و حسابی بهش برسیم.. شوهرم مشکل پا داره باید عمل بشه پول عملو با بیمه تکمیلی هم نمیتونیم بدیم.. خواهرم زندگیو واقعا سخت کردن.. این هایی ک مخالف بچه آوردن با درامد کم هستن هم نمیشه براشون خرده گرفت.. منم بدم میاد از این حرف زدنهاشون... ولی واقعا حق دارن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده داره دروغ میگه زن حامله مگه دندونشو میکشن

زیبای خفته مگه من بیکارم بیام دروغ بگم دوندونم کلا از بین رفته بود فقط دو تا ریشه مونده بود اونم تخت نظر پزشکم کشیدن میگی کل مدارک رو بزارم تو بیمار مغزی باور کنی ؟؟؟

آخه پول جمع کردم تقریبا ۵۰ ت بخاطر زایمانم میگه من نمیرم سر کار اونو بیار خرج کنیم خودم کار کردم جمع ...

عین برادرشوهرم

عشقی سر کار میره. تا سرمامیخوره کار تعطیل خودشم ن خونه ن ماشین با اینکه از ۱۸سالگی سرکار میره و از شوهر من ۴سال بزرگتره ن بیمه هیچی

تا پول دستش میاد فکر و ذکرش خرج کرد اونه بعدش میگه امروز رو عشق

ی بار دخترش ب مادرشوهرم گفت عمو از بابام بزرگتره؟؟ گفتش ته چطور؟؟

گفت اخه عمو ماشین خونه داره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اون چه شرکتیه که به راحتی این همه مرخصی میده؟ شوهرت هنوز مخارج زندگی رو درک نکرده بارداری حرص نخور

نمیدن که غیبت می‌کنه واسه همون حقوق کم میکنن دیگه مرخصی نمی‌گیرم که خودم نمیره 

بایدم این شکلی حرف بزنی همین الان تو تاپیک بقلی از گل و بلبلی مملکت حرف میزدی شما دیگه چه آدمایی هست ...

یه سری چند شخصیته ی بدبختن که باب منفعتشون زر زراشونو عوض میکنن.چندشای حال بهم زن🤮

خب عزیزم گیرم منظورت سرکار رفتنش باشه کی با ۱۸ تومن حقوق میتونه زندگی و بچرخونه حالا اونم مرخصی بگیر ...

عزیزم اینجوربهش نگوزن باردارحالاشوهرایشون تنبله همه شوهرادرجه یک نیستن هرکدوم یه اخلاق بددارن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی خودش تنها بود سر کار نمیرفت!اونوقت از گشنگی میمرد.!متاسفانه شوهرت مثل شوهر سابق من غیرت کار کرد ...

نه بخدا شوهرم ۲۴ سالشه الان ۲۰ سالش بود که ما ازدواج کردیم بقران بخدا تو این ۲۰ سال ۱ ساعت سر کار. نرفته بود بجز ۲ سال خدمت سربازی 

یعنی خودش تنها بود سر کار نمیرفت!اونوقت از گشنگی میمرد.!متاسفانه شوهرت مثل شوهر سابق من غیرت کار کرد ...

حتی بعد از ازدواج ۳ سال سرکار نرفت فقط یارانه و کمک پدرم بود که بخور نمیر

به اون کو.ن میدی منظورش بود؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم