2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بخاطر پول 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میخواد نره خب پس اگه نره از کجا غذا بخورید . کسی مثل خانواده کمک میکنه؟

نه متاسفانه فکر اونو نمی کنه با اصلا میگه بدنم نمی کشه برم سرکار من برای سرکار رفتن خلق نشدم مثلا دستش یکم خشک بشه آنقدر کرم های گرون میخوره میگه از الان دستام خراب نشن 

نه تنها به من بلکه به خانوادشممثلا مامانش ۱ دقیقه دیر تر گوشی رو برداره میگه تو هرزه ای کجا بودی با ...

اي وايييييي. چه بي ادب. 

مامانش بايد بزنه تو دهنش مرد گنده رو. 

خيييلي زشتههههه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اون چه شرکتیه که به راحتی این همه مرخصی میده؟ 

شوهرت هنوز مخارج زندگی رو درک نکرده 

بارداری حرص نخور

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ساده داره دروغ میگه زن حامله مگه دندونشو میکشن

من خودم ۷ماه دندونم رو عصب کشی کردم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تا میتونی خرح بتراش براش بد عادتش نکن انقدر خرج کن تا اضافه کار بمونه

آخه پول جمع کردم تقریبا ۵۰ ت بخاطر زایمانم میگه من نمیرم سر کار اونو بیار خرج کنیم خودم کار کردم جمع کردم :)))

شما اصلا درکی ندارین از زندگی الان حقوق نود درصد کارمندا بین ۱۵تا۲۵ میخوای برن عقیم کنن امثال شما را ...

بایدم این شکلی حرف بزنی همین الان تو تاپیک بقلی از گل و بلبلی مملکت حرف میزدی شما دیگه چه آدمایی هستین