2777
2789
عنوان

حاملگی سوم اصلا باورم نمیشه کی بزرگ شدیم که بچه سومم تو راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 13401 بازدید | 348 پست
من از دورنم حس میکنم هنوز ۱۸ سالمه تو اون سال گیر کردم انگار بچه چهارمم تو راههپسر بزرگم قدش دیگه چی ...

الهی عزیزم 

برسه روزی که قد پسر منم از من بلندتر بشه آخه خودمون از دنیا دیگه چی می‌خوایم جز سلامتی و عاقبت بخیر بچه هامون ولی آدم حس می‌کنه هنوز همون دختر بچه است 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله مبارکتون باشه ان شاءالله غرق در انوار الهی و زیر سایه اهل بیت علیهم السل ...

قربونت  ممنون بابت کامنت خوبتون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیزم برسه روزی که قد پسر منم از من بلندتر بشه آخه خودمون از دنیا دیگه چی می‌خوایم جز سلامتی و ...

بله واقعا درونم یک دختر ۱۸ سالست با همون امید و انرژی

ولی الان دوست دارم بچه هام از خودم جلو بزنن تو همه چیز

انشالله همشون عاقبت ب خیر بشن

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کنه بتونم از پسش بر بیام برای اینکه خودم محبت ندیدم همش ترسم اینه نکنه در حق دخترام کوتاهی کنم

نه بیشترم می‌رسی بهشون بهت قول میدم همه عقده هاتو براشون جبران میکنی فکر نکن بچگی خوبی داشتم در رفاه و محبت پدر مادر بودم منم یکی عین خودت نداری کشیدم بلانصبت عین چی تو اوج بچگی طعم فقر و نداری چشیدم و میدونستم یه بار بگن نداریم یعنی چی دیگه نمیگفتم خیلی از خواسته هامو ولی فقط یه جا ممنون خدا هستم اگر محبت پدر مادر ندیدم خدا دوتا فرشته مهربون سر راهم قرار داد پدر مادر بودن برام فداشون بشم خدا بهشون نیکی کنه همون‌طور که اونا در حق من خیلی خوبی کردن مدیونشونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی عزیزم

واقعا سخته.نمیخام ناشکری کنم ولی این اواخر واقعا اینقدر اذیتم ک همش ب خوذم لعنت میفرستم برای این بارداریم،میگم کاش بمیرم راحت شم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بله واقعا درونم یک دختر ۱۸ سالست با همون امید و انرژیولی الان دوست دارم بچه هام از خودم جلو بزنن تو ...

انشالله 

خواسته همه مادراست 

انشالله بچه هامون آنقدر موفق و خوشبخت بشن که ما هم با خوشحالی اونا خوشحال باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا سخته.نمیخام ناشکری کنم ولی این اواخر واقعا اینقدر اذیتم ک همش ب خوذم لعنت میفرستم برای این بار ...

نه نگو ترو خدا این روزام میگذره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بیشترم می‌رسی بهشون بهت قول میدم همه عقده هاتو براشون جبران میکنی فکر نکن بچگی خوبی داشتم در رفاه ...

بچه هاتو میگی؟خدا حفظشون کنه مال من کوچولوعن توقع کمک ازشون ندارم خیلیم شیطونن ولی همینکه سالمن خداروشکر میکنم 

نه نگو ترو خدا این روزام میگذره

ن میکذره ن تموم میشه.کاش حمایت خونواده داشتم اصلل ب کارام نمیزسم نصفه میرسم .الرزی فصلی گرفتم دردهای بارداری نبودن حامی کنارم..اصلا تف تو این زندگی

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...