2777
2789
عنوان

از فکر مالی خوابم نمیبره ولی شوهرم خوابیده راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 99 پست
به نظر من که پزشکیان با وجود اتفاقاتی که در یک سال اخیر افتاده ، اقتصاد رو عالی مدیریت کرده. مخصوصا ...

بله عالی بوده البته از اخر به اول

مملکتو نابود کرد

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اینجور که این حرف میزنه انگار از یه دنیای دیگه اومده،پارسال این موقه طلا فکرکنم ۵میلیون بود الان شده ...

من به پزشکیان رای ندادم. به مرحوم رییسی هم رای ندادم

اما شما یه تیم فوتبال رو در نظر بگیر که تا دقیقه ۸۵ ، هشت تا گل خورده

از ۸۵ تا آخر بازی ، دروازه بان عوض میشه یه گل دیگه میخوره

بازی میشه نه هیچ. میشه همه گل ها رو انداخت تقصیر دروازه بان دوم،؟

پزشکیان اون دروازه بانه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا معلومه هدفت چیه. اومدی بحث رو جناحی کنی. تاپیک زده استارتر از بدبختیش میگه ، تو اومدی برای سعی ...

اتفاقا علت همین گرونی ها هم همینه شما خاضرید در فقر و گشنگی بمیرید ولی از ریش و ریشو و حزب اللهی رئیس جمهور نشه برای همینه به یکی مثل شهید رئیسی میگی مرحوم چون هنوز ته دلتون نتونستید بین این دوگانگی به توافق برسید.

جلیلی هم قرار بود رای ندید که جنگ نشه، رئیسی هم قرار بود رای ندید دلار نشه ۵ تومن

این تعصبات رو بزارید کنار، بخدا ایران خیلی از ۹۲ به بعد آسیب دید.... مصببشم تفکرات متعصبانه شماست. اتفاقا شما از همه جناحی ترید. نشونشم همین تایپکت. من حرفی از جلیلی نزدم فقط نقد پزشکیان و عملکردش کردم ولی شما یکجوری گارد گرفتی کاملا احساس کردم از هموطنایی هستی که دم انتخابات میگفتن نه بابا این مرده این همه ریش داره این بیاد حتما جنگ میشه.

اتفاقا یک بزدل به جاش اومد جنگ هم شد. و روتون کم شد تاشما باشید آینده کشورتون رو به ریش و مذهب طرف گره نزنید

اینجور که این حرف میزنه انگار از یه دنیای دیگه اومده،پارسال این موقه طلا فکرکنم ۵میلیون بود الان شده ...

سلام متاسفانه بله از روی تعصباته. آخرشم مقصر ماییم ولو اینکه حسن روحانی و خاتمی و موسوی و کروبی توی مملکت قشقرق به پا کنن بازم ما نون به نرخ روز خور و جناحی میشیم!!

اتفاقا علت همین گرونی ها هم همینه شما خاضرید در فقر و گشنگی بمیرید ولی از ریش و ریشو و حزب اللهی رئی ...

من اصلا رای ندادم. میدونستم سگ زرد برادر شغاله. از اولش هم گفتم حامی حکومت نیستم.

من اصلا رای ندادم. میدونستم سگ زرد برادر شغاله. از اولش هم گفتم حامی حکومت نیستم.

شماهم شریک جرمی چون به اندازه پشگل برای آینده من و خودت و کشورت نمی‌خواستی اثر مفید بزاری و به سهم خودت اجازه دادی یک بی کفایت منسب ریاست جمهوری و هیئت دولتی و وزراء رو بر دست بگیره. با بهونه های واهی و غیر منطقی

شماهم شریک جرمی چون به اندازه پشگل برای آینده من و خودت و کشورت نمی‌خواستی اثر مفید بزاری و به سهم خ ...

طرف اومده از گرونی شکایت می‌کنه ، شماها ریختید بحث رو جناحی کردین. نه من رای نمیدم به احمدی نژاد دادم تر زد. یه بار هم به روحانی دادم تر زد. از ۹۶ به بعد سوگند خوردم رای ندم. هر دو جناح اومدن و دیدیم که تر زدن

طرف اومده از گرونی شکایت می‌کنه ، شماها ریختید بحث رو جناحی کردین. نه من رای نمیدم به احمدی نژاد داد ...

من بحث رو جناحی نکردم واقعیت جامعه رو گفتم, جناح کیلو چنده ۳۲ سال مملکت دست همین آقایون بوده که بهشون رای دادی و با اینکه حلقومشون پر شده از مزایای ریاست جمهوری ، ولی الان از همه شاکیان هستن از نظام. دیگه چه جناحی میمونه . تا وقتی تعصب روی رای دادن داشته باشیم همینه، یک بی آبی مدیریت نمیتونن کنن میخوان تهران رو تعطیل کنن، آخه این شخص و دولتش اسم خودشون رو گذاشتن هیئت دولت