2777
2789
عنوان

از فکر مالی خوابم نمیبره ولی شوهرم خوابیده راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 99 پست
برنامه ریزی کلی مالی خونه دست منه برنامه ریزی خورد و خوراک دست شوهرمههمکاری میکنیمولخرجی نمیکنیمبرکت ...

برکت مال تا حدیش منطقیه .پسر من غیر انتفاعی میره شصت تومن در سال

شما سه تا داری تازه از یه طرف خورد و خوراک و لباس کفش اسباب بازی لوازم بهداشتی دکتر و‌ درمان پنج نفر 

چی بگم

مهربون باشیم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خوب حقوق داريد. قسطتون هم خيلي كمه شكر خدا. 

خونه هم الحمدالله مال خودتونه. خيلي جلو هستيد. 

واي با اون ٢٥ ميشه خوب برنامه ريزي كرد. 

ميدونم همه چي گرونه. ما هم كه شهر كوچيكيم ولي گاهي تا ٢٠ ميره خرجمون. يهو خرجاي بيخود پيش مياد. 

ولي بنظرم رو برنامه ريزي خوب كار كن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

فرض کن دندون خراب شهخب هزینه ی یه دندون هفت هشت تومنهاین چیزا کلی هزینه میبره

دست رو دلم نذار الان تو تاپیک بغلی داشتم از درد دندون مینالیدم که پول ندارم برم درستش کنم 🤦

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
برکت مال تا حدیش منطقیه .پسر من غیر انتفاعی میره شصت تومن در سالشما سه تا داری تازه از یه طرف خورد و ...

اتفاقا برا منم عجیبه چرا بعضیا با بچه کمتر نیازشون بیشتره چطور ممکنه کم بیارن

تازه ما سالی حداقل ۳تا مسافرت میریم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شغلتون چیه که حقوقتون اینجوریه ؟بچت چرا حوله نداره ؟

حولش کوچیک شده فقط ببخشیدا دور باسنشو میپوشونه

شغلمون کارمندیه

نمیتونم بگم همیشه ترس شناخته شدن دارم

حولش کوچیک شده فقط ببخشیدا دور باسنشو میپوشونهشغلمون کارمندیهنمیتونم بگم همیشه ترس شناخته شدن دارم

اخ الهيييي عزيزم. 

خانواده ها ساپورتتون نميكنن؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

میشه بگی چجوری

من میگم. خانوم استارتر گفتن درآمد ماهی سی تومنه. و همه اومدن گفتن خیلی عالیه!  به قرآن و آیات قرآن قسم اگه میومد می‌گفت ماهی سه تومن ، میگفتن ما ماهی پونصد هزار تومن داریم و همه چی عالیه. چون اغلب اعضای این سایت حامی وضعیت فعلی کشورند و معتقدند هرگز نباید انتقاد کرد.

گوشت کیلویی چقدره؟ موز چنده؟ روغن ، حبوبات ،لبنیات ،ماست پنیر چنده؟ فکر کنم حامیان حکومت هیچی نمیخورن با انرژی خورشیدی کار میکنن فتوسنتز میکنن

اگر تهران هستید بله سخته، ما شهر کوچیک هستیم بچه نداریم خونه و ماشین هم داریم حقوق همسرم با مزایا حد ...

میشه بگید همسرتون چند سال سابقه هست که ۹۰ حقوقشه ؟

یه خواستگاری بود رسمی شرکت نفت بود اهواز تو اداره بود قسمت کامپیوتر میخوام ببینم چقدره حقوقش

من میگم. خانوم استارتر گفتن درآمد ماهی سی تومنه. و همه اومدن گفتن خیلی عالیه! به قرآن و آیات قرآن ق ...

عزیزم من خودم که وضعیت نسبتا نرمالی دارم خیلی از هزینه ها رو کمتر کردم 

میشه بگید همسرتون چند سال سابقه هست که ۹۰ حقوقشه ؟یه خواستگاری بود رسمی شرکت نفت بود اهواز تو اداره ...

عزیزم همسر من مهندس عملیاتی هستند، حقوقاشون بالاتر از کارمندای اداری هست، اصلا اینطوری نمیشه مقایسه کرد