2777
2789
عنوان

از فکر مالی خوابم نمیبره ولی شوهرم خوابیده راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 98 پست
عزیزم با برنامه ریزی خرج کنین میرسین یعنی شما خورد و خوراکتون ۲۰ میلیون به بالا میشه ولی ماهی نمیتون ...

اهاااان

ببین مثلا این ماه یه تومن رفت چاپ عکسای پسرم کلا عکسای یه سالگیش، یه عکس نداشت تو آلبوم

سرماخوردگی شدید گرفتم سرم و دارو و پول اسنپ روی هم یه تومن رفت

شیر میدم چیز مقوی نخوردم پونصد دادم اجیل

اینطور که مثال زدم حقوقم میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تهران هستید بله سخته، ما شهر کوچیک هستیم بچه نداریم خونه و ماشین هم داریم حقوق همسرم با مزایا حدود ماهی ۹۰ و خوزده ایی تا ۱۰۰ میشه اما واقعا تقریبا نصف حقوق همسرم (تقریبا ۴۳ تومن) میره برای قسط چون الان دیگه بذون وام نمشه خونه و ماشین خرید، زندگیمون هم متوسط و نرماله اما واقعا میترسم بچه دار شم، همه هم میگن بچه دار شو اما من فعلا قصدشو ندارم چون بنظرم تو‌ این وضعیت اقتصادی نیاز به درآمد و وضعیت استیبل تر هست برای بچه دار شدن

اونموقع ک حقوق شوهرم ۳۰تومن بود ماشین شاسی بلند خریدیم تازه ۳تا بچه هم داریم مدرسه غیرانتفاعی هم میر ...

اون موقع شما 30 حقوق داشتید گرونی و تورم و.....نبود ولی الان 30هیچی نمیشه اون موقع که شما 30 میگرفتی من شاید 5 هم نمیگرفتم 

میشه بگی چجوری

برنامه ریزی کلی مالی خونه دست منه 

برنامه ریزی خورد و خوراک دست شوهرمه

همکاری میکنیم

ولخرجی نمیکنیم

برکت مالش هم زیاده البته این درکش برا کسایی ک تجربش نکردن سخته

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ولخرجی ما مستاجریم ماهی ۱۵ حقوق شوهرمه ۱۰ تومن اجاره میدیم بقیش هم میره واسه خرید خونه

فرض کن دندون خراب شه

خب هزینه ی یه دندون هفت هشت تومنه

این چیزا کلی هزینه میبره

اون موقع شما 30 حقوق داشتید گرونی و تورم و.....نبود ولی الان 30هیچی نمیشه اون موقع که شما 30 میگرفتی ...

اونموقع کی هست مگه ؟

پارسال منظورمه

دقیقا شهریور پارسال ماشینو خریدیم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا اگه میگفتی با ۳۰ تومن زندگی خیلی لاکچری داریم و پس انداز میکنیم همه میگفتن ۳۰ تومن که هیچی نیست به سرماه نمیرسه... 

البته خدایی بگم سی تومن درامد دو نفر باشه خیلی کمه

فرض کن دندون خراب شهخب هزینه ی یه دندون هفت هشت تومنهاین چیزا کلی هزینه میبره

عزیزم جسارتا شما بیمه تکمیلی ندارید؟ این هزینه های پزشکی رو همه رو بیمه تکمیلی میده

عزیزم جسارتا شما بیمه تکمیلی ندارید؟ این هزینه های پزشکی رو همه رو بیمه تکمیلی میده

داریم ولی بیممون داناست سالی شش میلیون دندون میده. 

یا من این ماه سرماخوردگی شدید گرفتم سرم وصل کردن و اسنپ و...  کلا یه تومنم رفت

این چیزاس که حقوقم نمیمونه