2777
2789

تاپیک هم میزنم تا یادم بمونه نی نی قشنگم ۴ ماهه دیگه تو آغوش میگیرمت 

چه حمله ای بهت دست میده

پانیک بزن گوگل بخون کلی گریه کردم گلاب خوردم راه رفتم دسشویی رفتم در نهایت شوهرم جا هارو آورد انداخت تو پذیرایی ک اتاق نباشیم چون ن تاریکه و پنجره نداره .... تنگی نفس قلب درد کلافم کرده حالا کمی بهترم باردارم ۵ ماهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانیک بزن گوگل بخون کلی گریه کردم گلاب خوردم راه رفتم دسشویی رفتم در نهایت شوهرم جا هارو آورد انداخت ...

وای منم باردارم حمله ی عصبی ندارم شاید دارم ولی نمیدونم چحوریه ولی انقدر من استرس کشیدم که انگار مردم و زنده شدم مثلا خوابیدم توی عمق خواب یه هو با یه حس استرس شدید از خواب میپرم اصلا دیگه خواب ندارم همش بی قرارم

چند ماهته؟ پانیک لعنتیه دیگه

ماه آخرم 

پانیک اینجوریه ؟؟ نفس کشیدنمم بیشتر اوقات سخت میشه نه اینکه نتونم نفس بکشم ولی خیلی سنگینه فکر میکردم فشارم بالا میره اینجوریه کلا خیلی گریه میکنم همه افسردگی بعد از زایمان میگیرن من انگاری افسردگی حاملگی گرفتم

ماه آخرم پانیک اینجوریه ؟؟ نفس کشیدنمم بیشتر اوقات سخت میشه نه اینکه نتونم نفس بکشم ولی خیلی سنگینه ...

انشالا ب سلامتی ب دنیا بیاد من ماه پنج رفتم تاره ۱۷ هفته و ۴ روزم سونو انومالی ندادم استرس رو دارم

انشالا ب سلامتی ب دنیا بیاد من ماه پنج رفتم تاره ۱۷ هفته و ۴ روزم سونو انومالی ندادم استرس رو دارم

مرسی عزیزم ان شاءالله برای توهم همینطور باشه 

یه کم دیگه اونم میدی چیزی نمونده ان شاءالله میری بهت میگن سالم و سلامته