2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب و غریب بیاید در نماز خواندن🌹🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 95 پست
اگر مداوم باشه شیطان در این موضوع ضعیف میشهچون گاهی اوقاته میترسونتت

الان بیشتر ترسیدم 😂

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

میگم ممکنه پیامکاتونو چک بکنید ببخشیدا ممنون

جواب دادم عشقم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم درضمن خواسته هات رو از خدا بخواه سعی کن ذکر الله بیشتر بگی اگه دنبال یه خواسته هستی

من مرتب بسم الله الرحمن الرحیم و حمد و میگم

چون وحشتناک بهشون اعتقاد دارم 

الان بیشتر ترسیدم 😂

بخدا بی نماز هیچی نداره 

یه هفته نمازاتو با عشق بخون دیگه تا آخر عمر ول نمیکنی 

من خودم بی نماز بودم

قبل نمازت یا علی چند بار بگو و از امام علی بخواه پناهت باشه بگو باباجان من بخاطر خدا میخوام نماز بخونم شیطان نمیذاره کمکم کن نمازام دائم و مداوم و همیشگی باشه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

حتماموقع نمازخوندن حضورقلب داری خیلی 

من تونمازمدام فکرم اینورواونور وپی مشکلات وبدبختیامه 

مثلاسرنمازمغرب دارم فکرمیکنم شامو چیکارکنم الان پاشدم نمازشب بخونم فقط تونمازشب خوندن حواسم زیادپرت نیست

بخدا بی نماز هیچی نداره یه هفته نمازاتو با عشق بخون دیگه تا آخر عمر ول نمیکنی من خودم بی نماز بودمقب ...

حالا من همیشه بخدا تلویزیون الله و اکبر می‌گفت من سر سجاده بودم قبل اذان وضو می‌گرفتم ولی الان سه چهار ساله که نماز نمی‌خونم خودمم کلافه ام دوست دارم بخونم ولی کوتاهی میکنم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

من ی بار خودم...تجربه موبگم 

باخدا درو دل کردم و سوخی از صمیم قلبم باهاش حرف زدم 

بدون درخواست چیزی

بعد دستمو دیدم ی هاله ای پشتش بود که تکون میدادم اروم میرفت و میومد...دیگه م ندیدم 😞 ...خیلی دوست دارم ی سری چیزا حس کنم ببینم بشنوم ...شماگفتید دوست داشتم ...

اونموقع ها خیلی خوب بود رفته رفته گناهام بیشتر شد ...دعام کنید

من مرتب بسم الله الرحمن الرحیم و حمد و میگمچون وحشتناک بهشون اعتقاد دارم

خوش به سعادتت عزیزم میشه سر نمازهای زیبات برام دعا کنی در مقابل بچه هام عصبی نباشم طفلکارو زیاد دعوا میکنم اسمم اکرم

حالا من همیشه بخدا تلویزیون الله و اکبر می‌گفت من سر سجاده بودم قبل اذان وضو می‌گرفتم ولی الان سه چه ...

به قول داداشم ظهور خیلی نزدیکه 

خدا داره اونایی که دلشون پاکه رو برمیگردونه به سمت خودش و اونایی که ذاتشون خرابه هی از خدا دورتر میشن

تو حتما دلت پاکه که میخوایی برگردی  

بخدا بی نماز هیچی نداره یه هفته نمازاتو با عشق بخون دیگه تا آخر عمر ول نمیکنی من خودم بی نماز بودمقب ...

لطفا به این نیت ها واسم دعا کنید تو رو خدا و قرآن 😭

تو رو خدا و لطفا به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و بهمون تهمت میزنه و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنن و زیر آبمون نزنن و آبرومون نبرن و خدا به مادرم و عزیزانم و بنده سلامتی و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و رزق فراوان بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور نباشیم😭.