2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب و غریب بیاید در نماز خواندن🌹🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 93 پست

خوشبحالت عزیزم امشب نماز شبم بخون

برای حاجت منم دعا کن

دعا میکنی ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
در طول روز ذکر نمیگی؟اگه نگی امکان نداره این حالات این حالات بیشتر در نماز شب اتفاق میفته

چرا من میگم ولی مرتب نه 

مثلا هر ثانیه میگم یا امام رضا 

یا ذکر بسم الله الرحمن الرحیم 

یا سوره حمد رو زبونه 

ولی حمد و بسم الله خیلی میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگم وقتی دارم میخونم انگار اونجام خودم کامل تصور می‌کنم اونجایا مثلا در روز میخوام سجده کنم و سر ...

این از تصور خودتون میاد یا نه چون از خارج از تصور شما به جود میاد متوجه میشید 

چرا من میگم ولی مرتب نه مثلا هر ثانیه میگم یا امام رضا یا ذکر بسم الله الرحمن الرحیم یا سوره حمد رو ...

ب خاطر ایناست ک اون حالات بهت دست میده 

ذکر انرژی داره 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
این از تصور خودتون میاد یا نه چون از خارج از تصور شما به جود میاد متوجه میشید

نه تصور نه 

چجوری بگم یهویی میاد 

مثلا دستامو میبرم بالا برا قنوت یهو حس میکنم تو صحن آزادی یا جلو ضریح نه دیوار 

نمیدونم چجوری بگم

یا صحنه هایی میبینم که اصلا نمیدونم چین

نه از سکوت خونه میترسم نمیدونم درست از چی ولی وحشت میکنم یعنی فقط دعا دعا میکنم نماز زود تموم بشه با ...

شیطان نمیذاره

نمازت هر روز و شبه یا گاهی اوقات ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
بخدا نماز شبمو قطع کردم کاش بتونم دوباره شروع کنم

حالا تو همینجوری برای حاجتم دعا کن 

نه گاهی اوقات

اگر مداوم باشه شیطان در این موضوع ضعیف میشه

چون گاهی اوقاته میترسونتت 

چه صحنه هایی مثلا کاش بیشتر توضیح بدید

مثلا میرن سجده برای شکر گزاری یک ثانیه

بعد یهوو سرم که پایین انگار تو یک جایم هم کوه هم غار مانندم که انگار یک نفر با دست راست و چپش که پر از نور بالای اون غار و کوه پر از نوره قشنگی نمیتونم توصیف کنم