2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 125 پست

منم با این مدل زندگی موافقم 

ولی خب تا زمانی که بچه نباشه و کارهای خونه هم همینطوری تقسیم بشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید، همه چیز به ذات همسرت و قول و قراری که گذاشتین مربوط میشه، کارتون ...

اخه هرچی میگیریم به اسم منم زده میشه خدایی نکرده روزی جدا بشیم اموال من برای خودمخ

اخه میدونی ادم دوست داره واسه خونواده ای که خودش تشکیل داده تلاش کنه من خیلی لذت میبرم

همین که دوستش داریم بسشه دیگه

لازم نیس ما خانوما پول بذاریم وسط کلا

نهایتا پولمونو میتونیم طلا بخریم بذاریم واسه روز مبادا

من کشته مرده همسرمم ولی خب از اول خرج نکردم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دوستات خودخواهانه دارن راهنماییت میکنن. اگه قرار باشه زن جدا پس انداز کنه فقط به فکر خودش باشه مرد ه ...

در ایران هیچ  چی زندگی برای خانم مشترک نیست که موقع پول و حقوق یادتون میفته زندگی مشترکه!!!

زن درکشور ما لگه پشتوانه مالی نداشته باشه یعنی هیییییچ هیییییچ 

همه حقوق ازدواج برای مرد هست حتی بچه ای که زن به دنیا میاره حق ولایتش با جد پدری هست نه مادر 

این حرفای کلیشه ای من و تو نداریم و....زندکی مشترک فقط ب ای سواستفاده مالی از زنهاست 

زنها هزاران زحمت برای زندگی میکشن که باهیچ پولی قابل جبران نیست ...بارداری بچه داری ...گذشتن از شغل و پیش ف ت و وقت گذاشتن برای زندگی ..گذاشتن

زندگی مشترکی که براساس پول و حوقق خانم تعریف بشه اسمش زندگی نیست کاسبی و سرمایه گذاریه

درنهایت خانم اگه سرمایه ای جمع کنه نهایتش میرسه به بچه ها اکر مرد واقعا سالم و اهل زندگی باشه چرا باید بااین مسائل مشکل داشته باشه؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

واقعا متنفرم از مردهایی که روی حقوق خانمشون حساب میکنن این یعنی من تورو بخاطر حقوق خواستم همسر یجور ...

مگه زنها که روی حقوق شوهر حساب باز میکنن فقط اونا رو برا حقوقشون میخوان؟

فقط کنجکاوم نظرتونو بدونم نه اینکه مخالف باشم.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
دوستات خودخواهانه دارن راهنماییت میکنن. اگه قرار باشه زن جدا پس انداز کنه فقط به فکر خودش باشه مرد ه ...

ممنونم عزیزم 

دقیقا منم نمیخوام جدایی بینمون بیوفته 

من مشکل خونوادگی داشتم 

همسرم خرج عروسی منو داد از صفر تا صد یک قرون من پولی خرج نکردم و تعداد مهمون من از تعداد مهمون ایشون زیادتر بود

وقتی کسی منو قبولم نداشت برام پدری کرد

الان من بیام پول بی ارزش دنیا رو از اون باارزش تر بدونم؟

نمیتونم

واقعا متنفرم از مردهایی که روی حقوق خانمشون حساب میکنن این یعنی من تورو بخاطر حقوق خواستم همسر یجور ...

پول کسب و کارمو ایشون خودشون دادن و من به اصرار خودم کار میکنم و همیشه میگن کاش دیگه کار نکنی بچه دار بشیم 

من به جفتتون میرسم

زبان دوست داشتن مرد این ه برای همسرش خرج کنه وقتی مزدی باهر حرف کلیشه ای معروف مثل من و تو نداریم و زندگی مشترک و..از خانم چشم داشت مالی داره یعنی علاقه ای به خانم نداره چون خانم براش سودآور بوده انتخابش کرده ...

من به شخصه نمیتونم چنین مزدی رو تحمل کنم مزد باید رو پای خودش باشه 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من واقعیتش مشکلم این بود که اگه قراره کار کنم و خرج کنم خب میمونم خونه بابام😂

کلا با روحیاتم جور درنمیومد

زیادی زنم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واقعا اصلا دوست ندارم جیبمو جدا کنماونموقع دوری اتفاق میوفته بینمونولی دوستام میگن تو واسه خودت جدا ...

چند وقته ازدواج کردی ؟ جدا جمع نکن ولی واسه خودت طلا بگیر هم سرمایه هست هم همیشه همراه خودته و داریش

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
همین که دوستش داریم بسشه دیگهلازم نیس ما خانوما پول بذاریم وسط کلانهایتا پولمونو میتونیم طلا بخریم ب ...

من ترجیح میدم دوتایی ماشین باکلاس و خونه لاکچری بخریم تا اینکه اون تنهایی کار کنه و من در میانسالی به چیزایی که میخواستم برسم