2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه زیردوسال دارین واکسن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 28 پست
واکسنه درد داره و یچم اذیت میشد و نزدم

اها فک کردم میگی قبل واکسن درد داشت نزدی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسنه درد داره و یچم اذیت میشد و نزدم

منم خیلی استرس دارم الان بچم ۲۱ ماهشه دارم واکسن ۱۸ رومیزنم 🥹🥹🥹

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نزن🤣

نمیشه ک باید بزنم کاش اصلا ادما نیاز به واکسن نداشتن چقد سخته این واکسن زدنا ادم نصف عمرمیشه تابچرو خوب کنی

نمیشه ک باید بزنم کاش اصلا ادما نیاز به واکسن نداشتن چقد سخته این واکسن زدنا ادم نصف عمرمیشه تابچرو ...

اصن معلوم نی چی هستن

میگم ک بچه دوممو نزدم

والا من 29سالمه بیماری هایی ک واکسن براش میزنیم نشنیدم تاحالا کسی بگیره درصورتیکه خیلیام هستن واکسن نزدن

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
اصن معلوم نی چی هستنمیگم ک بچه دوممو نزدموالا من 29سالمه بیماری هایی ک واکسن براش میزنیم نشنیدم تاحا ...

عزیزم یزمانی خیلی رایج بود بعدش مگه تودکتری اینو میگی

هنوزم ک هنوزه میشنوم بعضی بچه ها ابله مرغان یا سرخک میگیرن این بدن ادمو مقاوم میکنه

برای دخترم به پا زدن فقطدرد داشت تا دو روز راه نمیرفت

نه هم دست هست هم پا من یبار رفتم بهداشت گفت فعلا مال پاهست مال دست نیومده میخوای بزن میخوای وایسا باهم اومد بعدا بزن

خلاصه بهونه شد وایستادم ندم بچم شده ۲۱ ماهه

مرسی خدا بخیرکنهیعنی پاشو تکون میده گریه میکنه؟

نه بابا اصلا نگران نباش

ببین وقتی مریضه دیدی یکم بی حوصله و بهونه گیر میشه

بعد واکسنم اونجوری

نترس شیطنتش پابرجاست 😬🤣

بعدم مرتب استامینفون و یا ایبوپروفن میدی در شو میگیره خب

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نه هم دست هست هم پا من یبار رفتم بهداشت گفت فعلا مال پاهست مال دست نیومده میخوای بزن میخوای وایسا با ...

نترس برو بزن تموم شه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

وای دستم هست😢بچه اولم فقط پاها بود

شنیدم اگ دستا لاغرباشه دوتاشو بپا میزنن

وگرنه یکی دست یکی پا