2777
2789
عنوان

چجوری سیرابی می‌خورید واقعا برام سواله 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اح آخ ببخشید بوی چرک میده

یعنی صد روز از گشنگی بمیرم نمی‌خورم انگار یک تیکه پارچه کاموایی تکه تکه کردن انداختن تو قابلمه آبش هم سیاهه

آخه چیزی که توش پ. و گوسفنده کسی میخوره یا پاوه ای که تو پشگل ها بوده آدم میخوره 

ببین اونایی که دوست دارن هم عاشقشم عاشق

اون دیگه خدایی بدرد نمیخوره هزار تا غلط کرده گوسفند با اون 😂

منم حس مثبتی به اون قسمتش ندارم 😂

اما خب اینجوری هم به گوسفند مردم تهمت نزن، گوسفند اگه خراب باشه با زبونشم هزار تا غلط کرده 😂 

سیرابی عشقهههههه

دلم خواست خدایا😩😩😩

وقتی  کامل می‌پزه  یه بوی فوق العاده ای دارهههههه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نصف شبی هوس سیرابی کردم🥲من فقط سیرابی که خودم بپزم‌مبخورم . اول چند دور میذارم بپزه و آبش و میریزم دور بعد دو حبه سیر میندازم و میذارم قشنگ بپزه. هووووف دلم خواست. واقعا لذیذه. اگه بد بود که این‌همه سیرابی فروشی نداشتیم. شما ذائقه تون‌نمی‌پذیرد. من از بچگی خوردم دوست دارم

نصف شبی هوس سیرابی کردم🥲من فقط سیرابی که خودم بپزم‌مبخورم . اول چند دور میذارم بپزه و آبش و میریزم ...

منم عاشقشم

اینا چی میگن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

سیرابی عشقههههههدلم خواست خدایا😩😩😩وقتی کامل می‌پزه یه بوی فوق العاده ای دارهههههه

این چیزی که شما گفتی رو پذیرا باشم...؟

سیرابی کی انقدر محبوب شد که ما متوجه نشدیم

اح آخ ببخشید بوی چرک میدهیعنی صد روز از گشنگی بمیرم نمی‌خورم انگار یک تیکه پارچه کاموایی تکه تکه کرد ...

دقیقا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...