2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم دقیقااین روزهاچه حسی دارم 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست
درکت میکنم من که تا میتونم فاصله میگیرم چون درگیر این افراد بشی مثل خودشون میشی انرژی منفین

خوب کاری میکنی بایداول حسابشونوبرسی بعدازشون فاصله بگیری  که فکرنکنن زبون نداری جواب بدی یاوظیفته که باهاشون خوب رفتارکنی و براشون کاریاراهنمایی انجام بدی  

وای آره یا وقتی بهشون میگی چقدر خوشگلی و فلان یههههه جوری قیافه میگیرن یکی نیست بگه آخه بدبخت من اگه ...

چراازشون تعریف کنی؟ولشون کن محل سگ نذاربهشون لیاقت ندارن  هیچی نگوهرکی ازت تعریف کردولیاقتشوداشت فقط تعریف کن خوب بودن زیادی ادم رو  ساده لو وهالونشون میده گورپدرشون من درکت میکنم توهم مثل من ازهمه متنفرباش وهیچکسودوست نداشته باش فقط ظاهری خوب باش اینطوری هرگزاسیب نمیبینی ودلت نمیشکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری میکنی بایداول حسابشونوبرسی بعدازشون فاصله بگیری که فکرنکنن زبون نداری جواب بدی یاوظیفته که ...

این افراد و فامیلای ما کلا یجورین دهن به دهن شون بزاری بیشتر شارژ میشن و انرژی میگیرن😂

توی همین سایتم زیاد دیدم

✨جواب آدمای انرژی خوار دنبال حاشیه و دعوا عقده ای رو نمیدم با احترام🤢

این افراد و فامیلای ما کلا یجورین دهن به دهن شون بزاری بیشتر شارژ میشن و انرژی میگیرن😂توی همین سایت ...

خب پس محل بهشون نده وبی توجهی کن تا  حسابی بسوزن وبه جلزولزبیفتن باادمهای کرمکی اینطوری بایدمثل سگ رفتارکنی حرفم میزنن جواب نده ومحل نذار این حرام..‌ زاده هاکه من میبینم لیاقت یه پرخوبی هم ندارن  اگه واقعا میدونستن چه حسی بهشون دارم حتی یه سلام هم ردنمیشدن بکنن بهم  کاش همشون یابمیرن یادیگه طرف مانیان ازهمشون چندشم میشه یمشت اشغال بی بته که بدرد سطل زباله هم نمیخورن

خب پس محل بهشون نده وبی توجهی کن تا حسابی بسوزن وبه جلزولزبیفتن باادمهای کرمکی اینطوری بایدمثل سگ ر ...

خدا پدر حرام...بیامرزه👌

✨جواب آدمای انرژی خوار دنبال حاشیه و دعوا عقده ای رو نمیدم با احترام🤢