2777
2789
عنوان

اگه جاریم یه دختر همه چی تموم باشه چی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 93 پست
امیدوارم خونده باشیترسیدم شناسایی بشم 🤣

ندیدم باز بگو😂

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم جاری آیندت زشت باشه از کجا میدونی ولی خب رو خودتم کار کن مثل باشگاه و روتین پوستی و ...

ای خواهر من میگم شوشو جان اونو باهام قیاس نکنه

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

🥲تو از کجا میدونی

هز داغون بودنه خانوادت میشه فهمید

اماده باش

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خب همه این پیزایی که میترسی جاریت داشته باشه تو خودت از الان شروع کن بدست بیار فقط برای پیشرفت خودت نه از حرص دیگران

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اخه همچین دختری زن برادرشوهرت میشه؟

چرا؟

بنظرم دعا کن تا اونوقت خانواده همسرت عاقل بشن و یک جاری بیخیال مثل من گیرت بیاد😃

من لیسانس روانشناسی دارم و ترم دیگه لیسانس پرستاری هم میگیرم  و جاریم دیپلم هم نداره...ولی سر سوزنی اهمیت نداره ...خیلی باهاش خوبم...خییییلی هواشو دارم...تازه گفت میخوام درس بخونم منم گفتم بیا خودم هر جا گیر داری کمکت میکنم براش کتاب و فیلم های زمان کنکور خودمو اوردم ولی حامله شد و فرزند سومش دست و بالش رو بست و دیگه نخوند...

من نظرم اینه هیچکی از هیچکس برتر نیست...همه عزیز یک شخصی هستن و بخوای از هر جنبه فخر بفروشی خدا میتونه تو یک ثانیه هم جایگاهت رو بگیره هم چهرتو

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*