سه ساله جدا شدیم یک و سال ونیم باهم بودیم اما کلا سه بار همو دیدیم اونا خونشون شهر دیگه بود هیچ وقت دست همم نگرفتیم اما خیلی دوستش داشتم خیلی اوقات ازش متنفر میشم اما یکدفعه چند ماهی ی بار یکدفعه حس میکنم ته قلبم دلم براش تنگ میشه کربلا که بودم حس کردم ی نفر رو شبیهش دیدم چقدر حالم بد شد ی لحظه هر دفعه میرم کربلا یادش میوفتم چون سه سال پیش از کربلا که اومدم قرار بود بیان خواستگاری اومدن هم ولی همه چی بهم ریخت همون سال هم براش ی چفیه آوردم که سال بعد باهم بریم کربلا اما نشد البته ناراحت نیستم از اینکه نشده چون واقعا آدم ظالمی بود من خیلی عاشقش بودم
فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️
منظورت اینه چون کسی توی زندگیت نیس دلت گاهی هواشو میکنه؟ اگه ازدواج میکردی یا عاشق میشدی اون فراموشت ...
فکر میکنم آره اگر ازدواج میکردم خیلی راحت تر فراموش میکردم یادم نمیومد چون خودمم دوست دارم ازدواج کنم اما خب کسی شبیه معیار هام اطرافم ندیدم حالا تو چون ازش بدی ندیدی به خاطر همین یکم برات سخت تره اما خب باید بپذیری چون چاره ای نداری گاهی اوقات آدم هر کاری کنه نمیشه انگار که قسمت نیست اگر یک نفر تو سرنوشتمون باشه هر طور شده قسمت میشه اما اگه نشه هر کاری کنیم نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش قول دادم هیچوقت فراموشش نکنم شبا برام دیوانه کنندس🥺امیدوارم تو بتونی ادم وایب خودتو پیداکنی و خ ...
عزیزم این فکرا هارو بزار دور تو با فکر کردن به اون در واقع داری به خودت خیانت میکنی فکر کردی منو تو اولین کسایی هستیم که به عشقمون نرسیدیم هزاران هزار نفر قبل از من تو به کسی که دوست داشتن نرسیدن انگاری این قانون طبیعته همیشه اونجوری که دلمون میخواد نمیشه الان که تازه جدا شدی اما کلا ذات انسان اینه نمیتونه تا آخر عمر به همون یک نفر فکر کنه آدم برای ازدواج فقط به عشق دوست داشتن فکر نمی کنه خیلی از شرایط هست که انسان ازدواج رو انتخاب نمی کنه اون آدم طرف مقابل تو هم بلاخره روزی ازدواج میکنه خواه نا خواه آدم فراموش میکنه و زندگی جدید رو می سازه انسان برای ادامه دادن و کم نیوردنه یکم به خودت فرصت بده بعد بشین منطقی فکر کن الان تازه جدا شدی هنوز خیلی زوده بخوای فراموش کنی اما کم کم خودت فراموش میکنی