2777
2789
عنوان

گاهی دلم برا اکسم تنگ میشه با اینکه کلی بهم ظلم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 18 پست
منظورت اینه چون کسی توی زندگیت نیس دلت گاهی هواشو میکنه؟ اگه ازدواج میکردی یا عاشق میشدی اون فراموشت ...

فکر میکنم آره اگر ازدواج میکردم خیلی راحت تر فراموش میکردم یادم نمیومد چون خودمم دوست دارم ازدواج کنم اما خب کسی شبیه معیار هام اطرافم ندیدم حالا تو چون ازش بدی ندیدی به خاطر همین یکم برات سخت تره اما خب باید بپذیری چون چاره ای نداری گاهی اوقات آدم هر کاری کنه نمیشه انگار که قسمت نیست اگر یک نفر تو سرنوشتمون باشه هر طور شده قسمت میشه اما اگه نشه هر کاری کنیم نمیشه 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

فکر میکنم آره اگر ازدواج میکردم خیلی راحت تر فراموش میکردم یادم نمیومد چون خودمم دوست دارم ازدواج کن ...

بهش قول دادم هیچوقت فراموشش نکنم شبا برام دیوانه کنندس🥺

امیدوارم تو بتونی ادم وایب خودتو پیداکنی و خوشبخت بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش قول دادم هیچوقت فراموشش نکنم شبا برام دیوانه کنندس🥺امیدوارم تو بتونی ادم وایب خودتو پیداکنی و خ ...

عزیزم این فکرا هارو بزار دور تو با فکر کردن به اون در واقع داری به خودت خیانت می‌کنی فکر کردی منو تو اولین کسایی هستیم که به عشقمون نرسیدیم هزاران هزار نفر قبل از من تو به کسی که دوست داشتن نرسیدن انگاری این قانون طبیعته همیشه اونجوری که دلمون میخواد نمیشه الان که تازه جدا شدی اما کلا ذات انسان اینه نمیتونه تا آخر عمر به همون یک نفر فکر کنه آدم برای ازدواج فقط به عشق دوست داشتن فکر نمی کنه خیلی از شرایط هست که انسان ازدواج رو انتخاب نمی کنه اون آدم طرف مقابل تو هم بلاخره روزی ازدواج می‌کنه خواه نا خواه آدم فراموش می‌کنه و زندگی جدید رو می سازه انسان برای ادامه دادن و کم نیوردنه یکم به خودت فرصت بده بعد بشین منطقی فکر کن الان تازه جدا شدی هنوز خیلی زوده بخوای فراموش کنی اما کم کم خودت فراموش می‌کنی 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️