2777
2789
عنوان

13روز از موعدم میگذره

67 بازدید | 12 پست

بیبی چکام منفیه

ولی چرا پریود نمیشم

همه کار کردم....دود عنبر نسا دادم  8ق پودر ماسالا پراز دارچین میخک زنجبیل خوردم

به سرتاپام حنا زدم

زردچوبه حل کردم تو آب خوردم زعفران خوردم

دونا فرش شستم یه عاااالمه کار خونه کردم یه عالمه چیز سنگین

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

جلوگیری ها طبیعی بودن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو دکتر امپول بزن

آمپول اذیتم میکنه از لحاظ روحی

عصبی میشم

این همه کار کردی کار اصلی اینه که بری پیش پزشک و راه رو پیدا کنی عزیزم

همسرم ماموریته

منتظرم بیاد بریم

خب شاید بارداری تو بی بی معلوم نشده

ممکنه به نظرتون؟

بعد 13روز؟

البته اواخر سیکلم رابطه داشتم😶‍🌫️

ممکن که هست ولی خب شاید بخاطر فصل اینا هم باشه گاهی اتفاق می افته تاریخ بخواد عوض بشه

مممنونم گلم

نمیدونم اولین باره

همشم حس پریودی دارم بعد خوب میشه عین این دوهفته هرروز گفتم این دفعه میشم .... بعد خوب شدم درد زیاد دارم ولی نمیشم

نمیدونم

امیدوارم از بلاتکلیفی دربیام

مممنونم گلمنمیدونم اولین بارههمشم حس پریودی دارم بعد خوب میشه عین این دوهفته هرروز گفتم این دفعه میش ...

دیگه چیزی نخور چند روز دیگه صبر کن ببین چی میشه اگه دیدی نشدی برو دکتر خواهر من همین طور شد چند تا بی بی زدمنفی بود  امپول زد فرش شست کلی کار کرد نشد بعد آزمایش داد مثبت بود 

دیگه چیزی نخور چند روز دیگه صبر کن ببین چی میشه اگه دیدی نشدی برو دکتر خواهر من همین طور شد چند تا ب ...

توکل به خدا ممنونم