2777
2789
عنوان

کیا فاصله سنی با مادرشون سی وهفت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 89 پست
حالا اگه اینجا شد به 40 به بالاها بگیم بچه نیارینمیخورن ادمو

یه بار به یکی همینو گفتم بالای صد تا ریپلای فحش خوردم

حالا کیا بهم فحش میدادن ؟

دقیقا همونایی بودن که سن بالا ازدواج کرده بودن

مطمئن باش ۱۰۰٪ باز همینا میان همین کامنت مو ریپلای میکنن

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون دور از جون استرس از دست دادنشون

ای بابا خواهر عروسمون ۲۵  سالگی فوت کرد دوتا بچه هاش موندن  شوهر یکی دیگه جون بود فوت کرد  سه تا بچه ها  موندن

چندتای دیگه هم هستن باز 

نه استرس ندارم از اون بابت

نه خب بلاخره این که سن بالاتر باشه در اغلب موارد یعنی تجربه و پختگی بیشتری دارن غیر قابل انکارهتجربه ...

تجربه زندگی متاهلی هم همینه تا وارد زندگی متاهلی نشی تجربه کسب نمیکنی تو هر سنی باشی

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

یه بار به یکی همینو گفتم بالای صد تا ریپلای فحش خوردمحالا کیا بهم فحش میدادن ؟دقیقا همونایی بودن که ...

اره متاسفانه به نظرمن ازدواج تو سن بالا بد نیست 

ولی اونی قصدش ازدواح تو سن بالاس باید اینم در نظر بگیره از یه سنی باید قید بچه رو زد ...

چقدر بامزه گفتین درسته اما از نظر توان بدنی چه بسا از ننه های ما ضعیف تر هم باشن

نه اتفاقای توان بدنی هم خوبه اگر مراقب باش و از علم روز پزشکی استفاده کنن زنای قدیم بیشترشون قوزشون دراومده بسمه کار سخت کردن توان بدنی زنای الان خوبه فقط تنبلن

حس نمیکنی دیر بودهاسترس سن بالا نداری ؟شوهر من خیلی براش سخته خیلی خیلی

خواهر منم مامانم ۴۲ سالش بود به دنیا اومد به جرآت میتونم بگم فقط واسه اون مادری کرده نه ما به سن ربط نداره خواهرمم هیچ کمبودی از لحاظ مادر نداره

ان شالله که به سلامتی بچه دار بشین و تو بهترین شرایط بزرگش کنیدمادر من هم تغذیه کودکیش مشکل داشته هم ...

من کلا روحیه م خوبه، شیطنت دارم مثل بچه ها. با حوصله هستم خیلی. همسرم هم خیلی تاکید داره که مواظب خودم باشم و ب خودم برسم حتی خونه رو جارو نمیکنم 

امیدوارم مادر خوب و رفیق باشم 

مرسی عزیزدلم 

امسال میشم physiatrist :)
ای بابا خواهر عروسمون ۲۵ سالگی فوت کرد دوتا بچه هاش موندن شوهر یکی دیگه جون بود فوت کرد سه تا بچه ...

اون شانسه فرق داره این خطر برای همه هست

مثلا مادرشوهر پدر شوهرم همیشه مریضن همه جاشون عمل کرد قلب و چربیو فشار و قلب خراب و ریه خراب و.... همشو دارن

همیشه هم شوهرم باید صداش درنمیومده ک ی وقت طوریشون نشه

میگم دیگه تک و توک عین شما هستن

اخه دوستای من همکلاسی ها و همکارام اکثر همین مکه اینکه سطح سواد کم تو روستاها باشن که بقول شما نرسن به خودشون الان دیگه شیوه زندگی و سبک زندگی واقعا تغییر کرده

۳۹ سال بسیار راضی از هر نظر

ربطی. نداره واقعا ب اینچیزا یکی تو ۲۵ سالگی مریض میشه میمیره یکی تو۱۰۰ سالگی 

فک نمیکردم اینجا کسایی باشن ک برای سن بچه دار شدن بقیه هم نسخه بپیچن وایراد بگیرن😂😂😂چشم امپراطور

همه دیگ وقتی دهن خودشون بو شیر میده بچه میارن مبادا ب فلان سن برسن وازنظر شما دیرباشه😂 یعنی تااین حد بعضیاسرشون همه جاهست خود خداهم خندش میگیره از خلق یعضی بنده ها

استارتر منظورم شما نیستی

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!