2777
2789
عنوان

بماند به یادگار 17آبان1404

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 31 پست
عزیزم فک کنم عمت ترسیده خانوادت بگن چرا بدون اجازه پول دادی به بچه ماخانوادت سخت گیرن؟

بله سخت گیرن.

من حتما باید این ازمون رو ثبت نام میکردم  و‌خب شرایطم جوریه که این ماه، نمیتونستم از پدر و مادرم پول بخوام.

برای همین رفتم سراغ عمه ام..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فقط ترسید که مامانت بعدا مواخذه ش کنه که چرا بدون اطلاع من بهش قرض دادی. نه که شک داشته باشه ...

مگه کسی بخواد ازمون شرکت کنه، جزو پیشرفت در کارش و زندگیش محسوب نمیشه؟!چرا مادر من اگر از قضیه بویی میبرد، باید عمه ام رو سرزنش میکرد؟! من یک و‌نیم ازش خواستم 

امروزه روز، یه تومن که پولی نیست.

من خودم همیشه ۴تومن دارم. ولی کامپوزیت دندونم لب پر و شکسته بود . رفتم اونو ترمیم کردم و برای همین، پولی برام نمونده بود

همسن منی پس واقعا کارش جالب نبوده😕

من همین الانشم گریه میکنم.

خب همون اول میتونست بگه ندارم یا بهونه ای جور میکرد که پول رو نده!

ولی ایشون گفت باشه این قضیه بین خودمون میمونه. 

بعد از چند ساعت هم گفت شماره کارت بفرست!

منم با چند دقیقه تاخیر،براش فرستادم و این جواب رو گرفتم که میخوای با مادرت هم در میون بذاری😐😐

من اون لحظه که گفتم میخوام ازمون ، ثبت نام کنم ولی پول ندارم، گریه ام گرفت جلو چشم خودش😏چون تا حالا ازش پولی نخواسته بودم.

مگه کسی بخواد ازمون شرکت کنه، جزو پیشرفت در کارش و زندگیش محسوب نمیشه؟!چرا مادر من اگر از قضیه بویی ...

اینو منم مُردم و نتونستم به خونواده م حالی کنم. که اگه پولی قرض میخوام و نمیخوام اونا بفهمن، از غرورمه، نه از پنهان کاری. 

کاریشون نمیشه کرد، تفکرشون همینه. انشاا... خدا از نزدیک ترین فامیل هم بی نیازت کنه❤️

اینو منم مُردم و نتونستم به خونواده م حالی کنم. که اگه پولی قرض میخوام و نمیخوام اونا بفهمن، از غرور ...

ان شالله😔🥺

من بار اولم بود از عمه ام پول میخواستم. 

لحظه ای که بهش گفتم میخوام ازمون،ثبت نام کنم ولی این ماه، پولم تموم شده،میشه ۱/۵بهم بدی؟!بخدا اون لحظه گریه کردم 

چون غرورم له شد .

میتونست همون لحظه بگه نه ندارم.

من همین الانشم گریه میکنم.خب همون اول میتونست بگه ندارم یا بهونه ای جور میکرد که پول رو نده!ولی ایشو ...

عزیزم اگه میخوای حساب ویپاد باز کن وام پلکانی داره اولین وامش یک میلیون تومنه هیچ شرایطی هم نداره ضامنم نمیخواد تو چهار قسط هم میتونی برگردونی اگه ۵۰۰ هم بتونی از دوستی چیزی بگیری میتونی ازمونتو ثبتنام کنی

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

ان شالله😔🥺من بار اولم بود از عمه ام پول میخواستم. لحظه ای که بهش گفتم میخوام ازمون،ثبت نام کنم ولی ...

آره دقیقا، این که قول داد و بعدش زد زیرش خیلی بیشتر زور داره. فدای سرت، فرصت برای جبران زیاده، یه آزمون چیزی نیست.

باورت میشه یکی از دوستام رشته خوب،شهر خوب قبول شده بود، برای ثبت نامش ازش هزینه ای خواستن که هر چند زیاد نبود، ولی نداشت. هیچکس هم حاضر نشد کمکش کنه، آخر مجبور شد نره؟

عزیزم اگه میخوای حساب ویپاد باز کن وام پلکانی داره اولین وامش یک میلیون تومنه هیچ شرایطی هم نداره ضا ...

ممنون از راهنمایی تون. من دیر متوجه ویپاد شدم 

زمان ثبت نام ازمون هم تا اخر روز هفدهم ابان بود که من از دستش دادم😔

ممنون از راهنمایی تون. من دیر متوجه ویپاد شدم زمان ثبت نام ازمون هم تا اخر روز هفدهم ابان بود که من ...

ای بابا چقد ناراحت شدم عزیزم😔😔 

ولی اکثر آزمونا مهلت ثبتنامشون تمدید میشه بازم پیگیری کن

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

آره دقیقا، این که قول داد و بعدش زد زیرش خیلی بیشتر زور داره. فدای سرت، فرصت برای جبران زیاده، یه آز ...

لعنت به بی پولی....!

من اکثر مواقع که نه، همیشه4تومن دارم. 

این ماه، کامپوزیت فک بالام،لب پر شد و یه گوشه اش شکسته بود 

اونو که ترمیم کردم،4تومن ام تموم شد☹️😥😥😥😥😥

لعنت به بی پولی....!من اکثر مواقع که نه، همیشه4تومن دارم. این ماه، کامپوزیت فک بالام،لب پر شد و یه گ ...

واقعا لعنت به بی پولی...

دندونای من از همون وقتایی که پول یه عصب کشی ساده رو نداشتم خراب و خراب تر شد، الان فقط ایمپلنت میخواد💔

دنیا همینه دیگه.