2777
2789
عنوان

بماند به یادگار 17آبان1404

240 بازدید | 35 پست

اینو می نویسم که  به بمونه به یادگار🙂

آبان ماه، دستم خالی بود و میخواستم برای ازمونی، ثبت نام کنم.

از یکی از بستگان نزدیکم(عمـه ام)خواستم که  این پول رو بهم بده و گفتم ماه بعد هم بهت برمیگردونم.

من تاحالا پیش نیومده که از فامیل یا اشنا ، پول قرض بگیرم 

اما این بار شرایطم فرق میکرد!

اولش امیدوارم کرد 

گفت باشه به کسی نمیگم و بین خودمون میمونه این قضیه ی قرض گرفتن رو.

حتی sms فرستاد که شماره کارتت رو بفرست.

منم براش فرستادم.و بهش گفتم ماه بعد، برمیگردونم.

هیچوقت یادم نمیره اون لحظه ای که بهش گفتم میشه ۱/۵۰۰بهم قرض بدی؟! و اون لحظه گریه ام گرفت. جلو چشمش به گریه افتادم. چون غرورم خرد شد (اخه تا حالا از کسی پول نخواسته بودم)

اما...... یک ساعت پیش، پیام فرستاد و گفت من بابت پرداخت پول مشکلی مدارم اما میخوای با مادرت هم در میون بگذاری که میخوای ازم پول بکیری😑😑😑

منم گفتم ممنونم،پول نمیخوام.

این کسی که ازش درخواست پول کردم، از بستگانم هست(عمه ام). و میدونم که۱/۵۰۰ براش پولی نیست. 

درسته هیچ وظیفه ای، نداره بمن پول بده و منم تاحالا پیش نیومده ازش درخواست پول کنم.

اما حقیقتا دلم شکست. و همونحا تو دل خودم گفتم 

ان شالله که به روزی خودتم، نیازمالی پیدا میکنی.

(اگر من جای عمه ام میبودم، چون بهش قول داده بودم که پول رو میدم، حتما پول رو براش واریز میکردم.چون با چشمای خودم دیدمش که گریه کرد و‌گفت میشه۱/۵۰۰بهم بدی برای ثبت نام ازمون😭)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم فقط ترسید که مامانت بعدا مواخذه ش کنه که چرا بدون اطلاع من بهش قرض دادی. نه که شک داشته باشه که برای آزمون میخوای یا اینکه فکر کنه بر نمیگردونی، اما خب، حتما پیش خودش گفته اگه مادرت بفهمه خیلی به غرورش برمیخوره و عمه‌تو مقصر میدونه که چرا ازش مخفی کردید.

به نظرم فقط ترسید که مامانت بعدا مواخذه ش کنه که چرا بدون اطلاع من بهش قرض دادی. نه که شک داشته باشه ...

اخه من وقتی رفتم پیشش 

گفتم نمیخوام مامان بابام بدونن 

بهش گفتم ماه بعدم پس میدم 

اونم گفت نگران نباش بین خودمون میمونه😭😭😭☺️

دخترم چند سالته اگه سنت کمه شاید دلیل اینکه گفته به مامانت بگو این بوده ک بعدا مامانت نگه چرا به بچه ...

27سالمه!! بچه سال نیستم 

من وقتی رفتم پیشش، گفتم نمیخوام مامان بابام بدونن.

اونم گفت نگران نباش، بین خودمون میمونه این قضیه.

بعد از چند ساعت پیام فرستاد که شماره کارت بده.

منم براش فرستادم 

و در جوابم گفت من بابت پرداخت اون یک‌و نیم ،مشکلی ندارم اما میخوای با مادرت هم در میون بذاری😂😔😔😔🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

اخه من وقتی رفتم پیشش گفتم نمیخوام مامان بابام بدونن بهش گفتم ماه بعدم پس میدم اونم گفت نگران نباش ب ...

آره، اما احتمالا بعدش بیشتر فکر کرده یا با کسی مشورت کرده و فکر کرده بهتره بدون اطلاع خونواده ت این کارو نکنه. ما خودمون خونواده مون این مدلی ان. اگه از فامیل نزدیکم چیزی بخوام اول میخواد مطمئن شه مادرم در جریانه یا نه. اگه نه، فکر میکنه شاید مادرم راضی به فلان کار من نیست که بهم پول نداده، الانم اگه اون قرض بده مامانم بفهمه شاکی میشه. 

متاسفانه هنوز بچه می دونن ات. منو هم تو خونواده مون همینطور