2777
2789
عنوان

لعنت به مردایی که توی مترو میان واگن زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 68 پست
کصافط خب خراب میکرد شلوارشو خدا لعنتش کنه

آلتای سرگردانن اینا

عوق

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

آخ خدا لعنتش کنه لعنت به هر مردی که بیاد تو واگن زناخود زنا باید اعتراض کنن و مردا رو بیرون کنن

بیشرفن بیشرف انقدم دیگه زیاد شدن کسی اعتراض نمیکنه اون لحظه که من داشت حالم بد میشد خانمای دیگه فقط گفتن بیا جلو انگار عادیه اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم اصلا چیزی نفیفهمیدم تو مترو یکی دستشو برده بود تو جای خصوصیم اخر سر که فهمیدم دستشو گاز گرفتم

۱۲ سالم بود🥲

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

این جوری نگو به زنایی که آزادی میخوان برمیخوره به اونایی که حرمت و حریم تو جامعه قائل نیستن اونایی ک ...

زنا به جای آزادی خواستن باید اول حقشون رو ازین بیشرفا و جامعه بی قانون بگیرن 

منم تو بی آرتی این اتفاق برام میفته

کیفم رو میذارم به طرف و محکم هلش میدم به سمت دور تر

با یه نگاه توام از خشم

البت دلم میخواد به مرحله ای برسم ک راحت داد بزنم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بیشرفن بیشرف انقدم دیگه زیاد شدن کسی اعتراض نمیکنه اون لحظه که من داشت حالم بد میشد خانمای دیگه فقط ...

شرم و حیا از بین رفته و اسمشو میذارن روشنفکری و آزادی

خود خانما هم انگار بدشون نمیاد مردا بیان بینشون

منم بچه بودم اصلا چیزی نفیفهمیدم تو مترو یکی دستشو برده بود تو جای خصوصیم اخر سر که فهمیدم دستشو گاز ...

وای خدا از روی زمین برشون داره کثافتای بی شرف😭😭

وای یه بارم یه پیرمرد تو شلوغیای خیابون وقتی نوجوون بودم یه بسته دستش بود هی میزد به باسنم همه جا دنبالمون میومد از ترس داشتم میمردم لال شده بودم که حداقل به خانوادم بگم انقد ترسیده بودم که حس میکردم قلبم میخواد وایسته دستمو گرفته بودم پشتم که دوباره نزنه به باسنم کل مسیر رو دنبالمون اومد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

این جوری نگو به زنایی که آزادی میخوان برمیخوره به اونایی که حرمت و حریم تو جامعه قائل نیستن اونایی ک ...

چی میگی ؟الان یعنی تقصیر رو گردن دخترا مینداریی؟یک نر بی شرف یک کاری کرده تقصیر دختراست ؟ متاسفم برات پیکمی...

منم تو بی آرتی این اتفاق برام میفتهکیفم رو میذارم به طرف و محکم هلش میدم به سمت دور تربا یه نگاه توا ...

من تو بازار شلوغ یکبار داد زدم با اینکه دخترم کنارم بود چندتا فحش دادم..دخترم گفت چیشده گفتم مثل کنه به آدم میجسبند..زیاد نذاشتم دخترم بفهمه ..اما سکوت نکردم