اون هفته شوهرم گفت پول بیاد. دستم مبل و فرش هامون رو عوض میکنیم خدا شاهد از اون روز ذوقش رو دارم دیروز بهش میگم خونه ای بریم ایوان مبل و فرش ببینیم میگه الان نه که بمونه واسه بعد عید که قسط هامون تموم شه من میترسم بعد عید خیلی گرون شه دیگه نتونیم کاری کنیم😭😭
من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
مقصر ماها نیستیم ما واسه تی وی خریدن تو دو هفته نزدیک سی میلیون بیشتر دادیم ثبات نداره قیمتا ما میرفتیم میگشتیم نخریده میومدیم دیگه دیدیم واقعا مسخره داره میشه قیمتا دیگه گرفتیم نا ب میلیارد نرسیده ..نمیشه اخه هرچی هم میخوای بدو بدو بری بخری قیمت باید ثابت باشه ادم سر فرصت با سلیقه طبق میل خودش دیزاین خونش اونچیزی ک میخواد پیدا کنه نه از روی ترست از قیمت بدو بری بخری بیاری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا اااااااااا وقتی میدونیم دیگه نمیبینیمش چرا پ حرص بخوریم مجبوریم کنار بیاییم وقتی کاری حرفی از دستمون برنمیاد ..یا باید حرف بزنی گمنام شی یا سکوت کنی ادامه بدی بدون لذت بردن