2777
2789
عنوان

کلی ذوق داشتم که میخوام وسایل خونمون رو عوض کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 27 پست
دقيقاًااااااااااااا، همسرمنم چندماه همینجوری هی گفت چشم میریم، گفتم گرون میشه‌هاااا، گفت فداسرت، با5 ...

مقصر ماها نیستیم ما واسه تی وی خریدن تو دو هفته نزدیک سی میلیون بیشتر دادیم ثبات نداره قیمتا ما میرفتیم می‌گشتیم نخریده میومدیم دیگه دیدیم واقعا مسخره داره میشه قیمتا دیگه گرفتیم نا ب میلیارد نرسیده ..نمیشه اخه هرچی هم میخوای بدو بدو بری بخری قیمت باید ثابت باشه ادم سر فرصت با سلیقه طبق میل خودش دیزاین خونش اونچیزی ک میخواد پیدا کنه نه از روی ترست از قیمت بدو بری بخری بیاری

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

مقصر ماها نیستیم ما واسه تی وی خریدن تو دو هفته نزدیک سی میلیون بیشتر دادیم ثبات نداره قیمتا ما میرف ...

ثابتو خوب اومدی،،فکرنکنم دیگه ببینیمش💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثابتو خوب اومدی،،فکرنکنم دیگه ببینیمش💔

دقیقا اااااااااا وقتی میدونیم دیگه نمیبینیمش چرا پ حرص بخوریم مجبوریم کنار بیاییم وقتی کاری حرفی از دستمون برنمیاد  ..یا باید حرف بزنی گمنام شی یا سکوت کنی ادامه بدی بدون لذت بردن  

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

الان با خودم میگفتم عید یکی بیاد خونمون نمیگه اینا چند ساله چرا هیچی عوض نمیکنن؟ولی واقعا آدم هر چی ...

نه واقعا چرا باید بگن

اصلا آدم مگه وسایلش خراب نشده باید عوضش کنه

کاملا درکت میکنم..ادم بعضی وقتا صبرش تموم میشه ولی باید پوستتو کلفت کنی انقدر صبر کنی تا نوبت ما هم ...

یعنی میشه نوبتمون؟ 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔