2777
2789
چند وقته شروع کردی وزنت کم شده؟اره برا لاغری میخورم توی ۲ماه ۱۵کیلو چاق شدم حالا هرکاری میکنم کم نمی ...

خودمو وزن نکردم ولی اندازه هامو با متر خیاطی گرفته بودم و در طول دو ماه مثلا 7 الی 8 سانت از دور شکمم کم شده یه چند سانتی از دور رون و بازوهام و همینطور کمرم. متوجه تغییر سایزم میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو وزن نکردم ولی اندازه هامو با متر خیاطی گرفته بودم و در طول دو ماه مثلا 7 الی 8 سانت از دور شکم ...

رژیمی هست که مثلا ۱۲ساعت هیچی نمیخوری فقط اب و چای اشکال نداره بعد یا تخم مرغ آبپز یاسینه مرغ کبابی یا آبپز میخوری شما انجام دادید تا حالا اون چجوریه؟

رژیمی هست که مثلا ۱۲ساعت هیچی نمیخوری فقط اب و چای اشکال نداره بعد یا تخم مرغ آبپز یاسینه مرغ کبابی ...

من افت قند دارم و سرکار میرم واقعا سختمه این رژیما و دلم میخواد اصولی سایز کم کنم. همین افت قندمم از رژیم های غیراصولی برام مونده. ولی اگه قند رو کنار بزاری اصلا پف بدنت می‌خوابه سعی کن چایی رو با عناب بخوری و کیک و غذاهای آماده و کنسروی نخوری 

من افت قند دارم و سرکار میرم واقعا سختمه این رژیما و دلم میخواد اصولی سایز کم کنم. همین افت قندمم از ...

عناب لاغر کننده ست ؟البته منزیاد چاق نیستم ‌فقط شکمم بزرکه سر بچه دومم اینجوری شدم

عناب لاغر کننده ست ؟البته منزیاد چاق نیستم ‌فقط شکمم بزرکه سر بچه دومم اینجوری شدم

نه هیچی لاغر کننده نیست ولی کالری کمی داره من به عنوان میان‌وعده هم عناب میخورم چون کالریش کمه. باید سعی کنی چیزی بخوری که سیرت کنه که گشنگی اذیتت نکنه و در عین حال کالریش هم کم باشه. برای شکمت هم از این برنامه های ورزش در خانه نصب کن و توی خونه ورزش کن یا هم حلقه هالوهاپ بگیر حلقه بزن خیلی تاثیر داره