2777
2789
عنوان

شوهرم بجای قدردانی اذیتمم میکنه

108 بازدید | 14 پست

یه بچه یه ساله دارم یه کلاس اولی ازصبح هی صبحونه نهارشام کوفت زهرمار درس دخترم کاردستی هزارتاکاردارم بایه یه ساله هی میرم مدرسه دنبال دخترم میام میبرم میارم بازم کلی کارریخته سرم شوهرمم بجای تشکرالان کلی غرمیزنه ایناچرا نمی‌خابن صداشونوقطع کن خوابم میاد سرکارم نرفته امروزابگم خستس خونه بود آخرصدامو گذاشتم روسرم کلی بدوبیراه بهش گفتم خستم کرده اینم بدترازبچه هاس خوب من چیکارکنم کاردستی بزرگه هست کوچیکه نمیزاره درست کنم شوهرمم نیم ساعت نگهش نمیداره من به کارای دخترم برسم کلابدبختم بدبخت هیچکس قدردان نیست بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیزشون به کنار من ۴سال طول کشید تا به شوهرم فهموندم به جا صدا کردنم از همونجا که لش کردی بگو اب میخام.فک کن من دوتا بچه تو دستم باید میرفتم خدمت اقا ببینم چی میخاد...البته هنوزم کامل فهمیده نشده😐

همه چیزشون به کنار من ۴سال طول کشید تا به شوهرم فهموندم به جا صدا کردنم از همونجا که لش کردی بگو اب ...

خداصبربده بهمون کمرم داره میشکنه ازدردازصبح سرپام این خونه نبودند بازوضع بهتره گوشه بره بیرون راحت میشم ازدستش

همه چیزشون به کنار من ۴سال طول کشید تا به شوهرم فهموندم به جا صدا کردنم از همونجا که لش کردی بگو اب ...

😂😂خدایا این مردا چرا اینجورین می‌دونی اینارو اینجوری بار آوردن که مرد باید دستور بده زن باید اطاعت کنه مردسالاری

😂😂خدایا این مردا چرا اینجورین می‌دونی اینارو اینجوری بار آوردن که مرد باید دستور بده زن باید اطاعت ...

باور کن از تمام مبلا شلوار و پیراهنش اویزونه.شلوارکش صبح درمیاره من باید جمع کنم جوراب و بقبه لباساش به کنار.یه مدتم که هی اتو دستم بود باید لباساش صاف می کردم دیکه الان میده خشکشویی.دوتا بچه کوچیک دارم به زور یه جارو میزنم بعد اینم اینجوری.مادرش ۶۰سالشه جلو دست شوهرم هی می چرخه کاراش می کنه بهش میگم چرا یادش ندادی کارا شخصیش بکنه میگه تک پسر بود دلم نمی اومد بهش کار بدم...گفتم افرین به تربیتت

خداصبربده بهمون کمرم داره میشکنه ازدردازصبح سرپام این خونه نبودند بازوضع بهتره گوشه بره بیرون راحت م ...

دقیقا وقتی خونه س بیشتر اذیت میشم.اب بده میوه بده لباسم کجاس.میره حموم صدا می کنه بیا کمرم کیسه بکش.بعدشم میخاد بخابه هی میگه بچه رو ساکت کن😒تمام مدتم تو گوشیه...

دقیقا وقتی خونه س بیشتر اذیت میشم.اب بده میوه بده لباسم کجاس.میره حموم صدا می کنه بیا کمرم کیسه بکش. ...

دقیقا اینم ازصبح گوشی دستشه یکم کمک نمیکنه کاراش نمیکنه حتی