2777
2789
عنوان

کسایی ک لری بلدن یا لرن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

فرارکن فقط     مشخصه ازاون بی فرهنگاست ..مجردی خودت

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
فرارکن فقط مشخصه ازاون بی فرهنگاست ..مجردی خودت

واقعا؟چرا بی فرهنگ؟

من ک مجرد نیستم و اصن حوصله و اعصاب ندارم واس این بچه بازیا

ولی برام سواله این چرا بم گفت کدخدااخه

واقعا؟چرا بی فرهنگ؟من ک مجرد نیستم و اصن حوصله و اعصاب ندارم واس این بچه بازیاولی برام سواله این چرا ...

شایدم در رابطه  با مشکلت شجاعت یازبر زرنگی ازت دیده میگه کدخدا...درکل من خوشم نیومد می‌تونستی بگی متوجه نشدم کدخدا چرا؟کلا لرا خیلی حرف زدن بلدنیستن جدی نگیر خودم لرم نپرین بهم 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
شایدم در رابطه با مشکلت شجاعت یازبر زرنگی ازت دیده میگه کدخدا...درکل من خوشم نیومد می‌تونستی بگی مت ...

منم خوشم نیومد..اصن حوصله ندارم ک کسی پیامم بده..اونم مرد..اونم بم بگه کدخدا..لرا عشقن..عشششششق..برا چی بپرن بهت