2777
2789

عزیزم من خوردم ب شدت چاق میکنه ...ولی باد میندازه تورو همین ک‌ول کنی ب حالت اولیت برمیگردی ...واینکه نخورلطفا کورتون داره ب بدنت ضرر میرسونه ...درمورد ضررهاش حتما توگوگل سرچ کن بخون عزیزم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستش واقعیتش واسه حال خیلی ب دردم میخوره شبازودمیخابم

منم خوردم یکی تادوروز داعون بودم اشتهامم بازشده بود

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اینستا داری؟ پیج حکیم بانو دنبال کن خودشون سویق درست میکنن براچاقیو... عالی

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

میگی نخورم؟پس چی بخورم چاق شم

چند کیلویی؟ اونوثت من بیچاره به هقته ست رژیمم و تا شب یلدا باید همینجوری فست بگیرم و کالری بشمارم بلکه هشت کیلو وزن کم کنم هعی خداااا یکی قرص میخوره اشتهاش پا شه وزنت و قدت چنده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من چندسال پیش خوردم ، ولی فایده نداشت فقط خوابم میگرفت ز برای چاقی شیرخشک بخور روش نوشته برای بالای ۱۴سال یا پودر سنجد با شیر بخور ، خیلی تاثیر داره من امتحان کردم از ۵۲ شدم ۶۵ الان توپر شدم 🫠

قرص شیکوریدین بخور...ی قرص اشتهااوره گیاهی و بدون عوارض هستش ک فکنم روزی دوتا باید بخوری داروخانهادا ...

باشه مرسی 

فقط این قرص واسه خابیدن خیلی دوست دارم 

الآنم چشام از شدت های بازنمیشه

صبر داشته باش  عجله نکن یه ماه دیگه هم ادامه بده اثرشو میبینی 

اینکه دوستان میگن ضررداره ....همه ی قرصا  ضرر دارن حتی یه سرما خوردگی  و ما ضرر رو در کنار منفعتش قبول میکنیم‌با دوماه روزی یه دونه چیزی نمیشه ادامه بده