2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی تو زندگیم مواردی داشتم بیان خواستگاری ولی جلو نیومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 103 پست
چرا اینطوری شدی تو ؟

اطرافیان من با خواهر مقایسه میکردم اونم در ظاهر سر به زیر بود ولی آب زیر کاه همیشه من آدم بد بودم واقعا این حس قبول کرده بودم من بدم من زشتم من بی هنرم. همیشه میگفتن اون از من قشنگ تره حالا باشه خب من باید چکار کنم

پدرم خیلی اذیت میکرد من کم کم اعصابم خراب شد و وسواس گرفتم

ن بابا من درسته اینطوری بزرگ شدم ولی آدم قانعی هستم اصلا برام مهم نیست فکر امروزم فکر فردا نیستم ولی ...

پس اینیار با دوستات و اشناها  یا فامیل که صحبت میکنی حرف افتاد نظر شخصیتو بگو تا اونام بفهمن کسی خواستگاری کرد نترسه و نگران آینده نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خب یه مشکلاتی بدی برام پیش اومد البته قبلشم اوضام تعریفی نبود ولی اونموقع یک امیدی داشتم الان همو ...

خب منم بعدش یه امیدی برام پیش اومد بعد گذاشت رفت البته نه اون آدم موندن بود منم بلد نبودم رفتار کنم دیگه خیلی حالم بده شد

پس اینیار با دوستات و اشناها یا فامیل که صحبت میکنی حرف افتاد نظر شخصیتو بگو تا اونام بفهمن کسی خوا ...

اکثرا پسراشونو دوماد کردن این جریان برا یک سال پیشه الان همشون میان میگن پشیمونیم حیف شد اینطور شد البته به من نمیگن به اطرافیان میگن

ببین سنت خیلی کمه می‌دونم الان خ غصه داری ولی زمان کمرنگش میکنه

عجیب نیست پسر زن رو فالو کرده وقتی جدا شدیم سر همون زن ؟ تا آخرش قبول نمی‌کرد و می‌گفت برای گذشته هست 

دو سه ماه بعد جدایی فالوش کرد

دوست پسر یا طلاق ؟

نه دوست .... فکر میکردم اون همونی که همیشه میخواستم اینقدر دوسش داشتم که هیچ کس مثل اون تو دلم جا نشده واقعا همون بود که همیشه میخواستم آدم افسرده اصلا نمیتونه درست رفتار کنه....