2777
2789
عنوان

تاپیک مامان کودک همسر

133 بازدید | 17 پست

من کاری به بحث ندارم هم اسی بی تربیتی میکردهم مدافعان کودک همسری هم مخالفاش...ولی میدونین فرق درس خوندن و نخوندن چیه؟اینکه ادم متوجه میشه که قبل ۲۵ حتی عقلش کامل نیست که بخواد تصمیمی به بزرگی ازدواج بگیره.اینو من نمیگم ونتایج پژوهشات علمیه.همچنین اونایی که میگفتن دلش خواست وفلان..بی هیچ جبهه ای میگم اسی گفت مامانش با باباش دوست بود شما همینجا یه دختر زیر۱۸سال که دوست پسرداره روبه بدترین فحشا میبندین بعد ازونور ازون یکی دفاع میکنین؟ادمای عجیبی هستین...

می‌خوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغ‌بودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم تاپیکش 

ولی من خیلی ها دیدم تو ۱۴ الی ۱۵ سالکی ازدواج کردن و خیلی راضی بودن 

واقعا پخته و عاقل شدن بعضی ها هم دیدم تو این سن ازدواج کردن و طلاق گرفتن 

به نظر من همه چیز بستگی به عقل ،طرز فکر  و فرهنگ منطقه و خونواده داره 

و تحصیلات به نظر من به شعور ربطی نداره 

آدم تحصیل کرده که از عهده خودش هم بر نمیاد فراوانند 

نخوندم تاپیکش ولی من خیلی ها دیدم تو ۱۴ الی ۱۵ سالکی ازدواج کردن و خیلی راضی بودن واقعا پخته و عاقل ...

چرا من خودم چهارده سالم بود ازدواج. کردم   زندگی خوبی دارم از بیرون ولی از دوران داغون شدم خودم 

اصطلاح کودک همسری رو اصلا قبول ندارم چون خیلی از موارد رو دیدم که بعد از گذشت سالها خوشبخت ترین هستن و در عوض اون سن بالا ها وبه اصطلاح به بلوغ ازدواج رسیدها از همون اول ساز ما هماهنگ زدن و زندگیشون از هم پاشیده

چرا من خودم چهارده سالم بود ازدواج. کردم زندگی خوبی دارم از بیرون ولی از دوران داغون شدم خودم

سختی که تو زندگی همه هست فقط مدلش فرق میکنه 

اگه فکر میکنی با یکی دیگه ازدواج میکردی و خوشبخت تر میشدی اشتباه میکنی 

من تو ۲۱ سالگی ازدواج کردم 

همیشه با خودم میگم کاش تو ۱۴ سالگی ازدواج میکردم 

آخه خونه پدر جای خوبی برای ما نبود 

منظورم اینه ی خونواده پر از تنش و استرس داشتم 

فقط دو صفحه اول رو خوندم

واقعا موندم از این همه فقر فرهنگی و شعور.

تمسخر و تحقیر کردن یکی نفر نشان از حقیر و پست بودن خود اون فرد هست.

امیدوارم هیچ کدوم از اون افراد مادر نباشن.و تا زمانی که عقلشون کامل نشده صاحب فرزند نشوند.چون فقط یه آدم بی فرهنگ و بی ادب به جامعه اضافه میشه

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

کلا ازدواج سن پایین خوب نیسترابطه دوستی ام که از اون بدتر

اهععع سلام سوژین خانم💘

بله..جالبه برام ایا افرادی که طرفداری میکردن حاضرن دخترخودشونم تواین سن وارد رابطه بشه؟

من خودم بشدت مخالف و یک از کسانی هستم که تو سن پایین ازدواج کردم عمر رفت تا آمدم کاری کنم گفتن زشت خ ...

من هم دراطرفیان نزدیک دیدم.البته ۱۷سالگی بود ولی الان کاملا پیشمونن .شوهرشون ادم خوبیه ولی میگن تواون سن واقعا پختگی اداره زندگی رونداشتن وبه حرف بقیه بودن

نخوندم تاپیکش ولی من خیلی ها دیدم تو ۱۴ الی ۱۵ سالکی ازدواج کردن و خیلی راضی بودن واقعا پخته و عاقل ...

نمیدونم

اصطلاح کودک همسری رو اصلا قبول ندارم چون خیلی از موارد رو دیدم که بعد از گذشت سالها خوشبخت ترین هستن ...

بخاطراینه که دختر ۱۵ساله هرچی بهش بگن میگه چشم ولی دختر ۲۸ساله زیربار زور نسبتا کمتر میره.بعد بقیه فکرمیکنن اون ۱۵ساله خوشبخته ولی اون دراصل داره میسوزه ومیسازه

فقط دو صفحه اول رو خوندمواقعا موندم از این همه فقر فرهنگی و شعور.تمسخر و تحقیر کردن یکی نفر نشان از ...

کلا همه تو اون تاپیک رد داده بودن حتی خود اسی...

سختی که تو زندگی همه هست فقط مدلش فرق میکنه اگه فکر میکنی با یکی دیگه ازدواج میکردی و خوشبخت تر میشد ...

متوجهم ولی لزوما همه افرادخونه شوهرشون بهتر ازپدرنیست

متوجهم ولی لزوما همه افرادخونه شوهرشون بهتر ازپدرنیست

بله به همین خاطره که میگم بستگی به عقل طرز فکر  و فرهنگ خونواده و منطقه داره 

جدیدا که ظاهر و شغل هم مهمه 

ما تو خونه پدری همه چی داشتیم جز آرامش 

مدام پدرم تنش ایجاد میکرد که آمریکا میخواد حمله کنه و....

و مادرم از کاه کوه میساخت مشکلات رو ق 

تو خونه شوهر که رفتیم هیچ چیز نبود جز آرامش 

یعنی صبحانه ی نون خشک میخوردند بدون ی ذره غذا ،

نهار هم ی عدسی 

شام هم ماست 

ولی سراسر آرامش 

چقدر من بین این دو خونواده سوختم