2777
2789
عنوان

راز یک رابطه موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 38 پست
من تنها رها شدم💔دیگ نتونستم با هیشکی رابطه داشته باشمتا ازدواج سنتیم پیش رفتم نتونستمم ۱۰ساله ک یکب ...

منم رها شدم😭😭 گفت نمیخوامت .لگد زد به عشقی که سه سال به پاش ریختم . منم نمیتونم و نمیخوام با کسی دیگه باشم 

تو ذهنم همیشه با فکر اینکه میتونسم یه زندگیه خوب بسازم باهاش  زندگی میکنم . خیلی سخته 

خدا لعنتشون کنه 

منم نمیبخشم واگذارش کردم به خدا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی آدم عاشق طرفش باشه با کوچک ترین محبت وابسته و پایبند میشه ولی اگه عاشق نباشه هزاری هم محبت ببینه دلبسته نمیشه حالا چه مرد چه زن فرقی نمیکنه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

من تنها رها شدم💔دیگ نتونستم با هیشکی رابطه داشته باشمتا ازدواج سنتیم پیش رفتم نتونستمم ۱۰ساله ک یکب ...

چرا کات کردین که بعد رفت زن گرفت ؟با اونم دوست بودین ؟چند وقت باهم بودین ؟آخه چرا نمیرین پیش تراپیست تا از این تروما دربیاینن ؟اون رفته سمت زندگیش شما اینطوری الاخون پالاخون حیفه به خدا خدا بهت این زندگی رو داده یک دفه هم دادی حیف نیست ؟حیف نیست سر یک آدمی ک تو الان مرده زنده ات براش مهم نیست این نعمت خدارو از دست بدی ؟

باید هر دو طرف هم رو بخوان همین

مردا اگه نخوایشون به راحتی با یکم محبت و حرفای قشنگ میتونن کاری کنن عاشقشون بشی ولی ما هر کاری کنیم تا یه مرد عاشقت نباشه نمیتونی تا همیشه داشته باشیش

ای خدا بمیرم برا دل دخترامون.. مگه ما چی میخوایم بجز توجه و محبت😭😭💔

همینارو من بهش دادم ولی اون دلش خواست فقط نامردی بم کنه . 

همه میگن تقصیر خودت بوده ولی من ساده بودم با قلبم بهش نگاه میکردم . فکر میکردم اولین ادم زندگیمه از خدا میخواسم اولین و آخرین باشه ولی ولم کرد 

منم رها شدم😭😭 گفت نمیخوامت .لگد زد به عشقی که سه سال به پاش ریختم . منم نمیتونم و نمیخوام با کسی د ...

یک سوال ببخشید ببخشید رابطه جنسی و اینا داشتین ؟هرگونه رابطه ای ؟

حس میکنم اینم تو رها شدن دخترا تاثیر داره 

مردا اگه نخوایشون به راحتی با یکم محبت و حرفای قشنگ میتونن کاری کنن عاشقشون بشی ولی ما هر کاری کنیم ...

اره دقیقااااا 

من همسرم به حرف خانوادش گوش میده متاسفانه 

ولی همه چیش عالیه.میخپام بگم یعنی مشکلات هم داریم ها دعوا هم داریم اما خب دوست داشتنه نمیزاره رابطمون خراب بشه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرا کات کردین که بعد رفت زن گرفت ؟با اونم دوست بودین ؟چند وقت باهم بودین ؟آخه چرا نمیرین پیش تراپیست ...

چرا حیفه 

چشم میرم پیش تراپیست چون امشب با شنیدن صداش نابلود شدم 

۴ سال دوستی بودین اولین عشق هم 

کات کردیم چون خانواده هامون مخالف بودن 

ازدواج کرد چون من بخاطر مادرم و زندگی خواهرم ناانیدش کردم و مادرو  مادربزرگش با زورو دختر خالشو دادن بهش

منم رها شدم😭😭 گفت نمیخوامت .لگد زد به عشقی که سه سال به پاش ریختم . منم نمیتونم و نمیخوام با کسی د ...

مشکل همینه

من گیر کردم توو زمان هیی چرخه برام تکرار میشه

شاید ما باهم خوشبختم نمیشدیم 

اما چون ی حسرت توو قلبمه 

چون اون حسو عاشقی اولین بار بود توو سن کم برام بود

برا همین همه ادگارو با اون مقایسه میکنم 

باید درمان بشم خسته شدم از اینگه با ی اسمو بوی ادکلنو صدا 

ب مرز فروپاشی برم

چرا حیفه چشم میرم پیش تراپیست چون امشب با شنیدن صداش نابلود شدم ۴ سال دوستی بودین اولین عشق هم کات ک ...

خب میبینین که نشده اونم میخواسته نشده ولی رفته سمت زندگیش خانواده تشکیل داده شما هم سعی کنین مسیر زندگیتون رو پیدا کنین میدونم سخته واقعا هم سخته منکرش نمیشم اما این زندگیی که خدا بهتون داده یک دفه تکرار میشه هیچ کس نمیدونه بعد مرگ چه خبره و آیا زندگیی خواهد بود شانسی خواهد بود 

این آقام نمیاد جواب روزای رفته شما رو پس بده آدمای بهتری هم هستن عشق های جدیدی هم شکل میگیره این فرصت رو از خودتون نگیرین