2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 73 پست
چهارصفر قراره حذف بشه 1 میلیون تومن الان میشه صد تومن خالی قدیم 😂

والا بخدا بخدا یک زمانی یک میلیون خیلی بود ما سال 89 با 850 هزار تومن مسافرت عید رفتیم یعنی کل خرج مون ، من هزینه خرید ها مدرسه ام شد 30 تومن 

الان با همسرم یک شام بریم بیرون خداتومن 

لعنت کنند این اقتصاد نابسامان 

اره مسخره هست کادو برای همسایه انقدر بردن. و زیاده .چه خبره.والا منم از پشتِ کوه نیامدم . پولِ شیر و ...

اره درسته ولی خب نبری هم زشته یا کلا نبری یا میبری یه چیزی باشه که بشه مثلا یه دست لباس خرید حداقل برای بچه نمیدونم والا ولی 2 تومن پس خوبه ! دو تومنم اخه چیزی نیس بدبختی

Stay hungry stay foolish

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای 500 تومن چس هم نمیدن الان 😂

چقدر ادب دارین شما مشخصه تو چه خانواده ای بزرگ شدین 

اه اه  یک کیلو شیرینی ۲۵۰ تومن هست !

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

والا بخدا بخدا یک زمانی یک میلیون خیلی بود ما سال 89 با 850 هزار تومن مسافرت عید رفتیم یعنی کل خرج م ...

چی بگم والا سکه 900 هزار تومن بود یادمه سال 94 اینا الان شده صد و خورده ای میلیون 

Stay hungry stay foolish

نره .نخوره .چه کاریه اصلا با همسایه رفت و آمد کردن😆

اینم میشه عزیزم 

بالاخره خرج مخارج همه چی بالا رفته پول یک بسته چایی و بسته بیسکویت و میوه قند برای چهار نفر همون یک تومن میشه 

چی بگم والا سکه 900 هزار تومن بود یادمه سال 94 اینا الان شده صد و خورده ای میلیون

بله متاسفانه 

ارزش پول بشدت پایین اومده ، حالا هر کسی بر اساس شرایط خودش هدیه میده 

چقدر ادب دارین شما مشخصه تو چه خانواده ای بزرگ شدین اه اه یک کیلو شیرینی ۲۵۰ تومن هست !

اون کیلو شیرینی که میگی حتما بزنی تو دیوار نمیشکنه ازاوناس 😂 والا سمت ما یه کیلو شیرینی 400 به بالاست 

Stay hungry stay foolish

اون کیلو شیرینی که میگی حتما بزنی تو دیوار نمیشکنه ازاوناس 😂 والا سمت ما یه کیلو شیرینی 400 به بالا ...

خوب یک کیلو شیرینی خوب ۴۰۰ بخره 

الان مشکلت حل شد ؟!

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

اره درسته ولی خب نبری هم زشته یا کلا نبری یا میبری یه چیزی باشه که بشه مثلا یه دست لباس خرید حداقل ب ...

نبره‌ .شیرینی بخره بره. یا اصلا نره. البته اگر رفتار و آمد دارن بره

من چون با هیچ همسایه ای رفت و آمد ندارم .شاید نظرم غیرِ منطقی بیاد.نمیدونم

اون کیلو شیرینی که میگی حتما بزنی تو دیوار نمیشکنه ازاوناس 😂 والا سمت ما یه کیلو شیرینی 400 به بالا ...

بس همیشه بهت میندازن چون الان سرچ کنی میبینی قیمت یک کیلو شیرینی الان ۲۵۰ هست !

منظورم شیرینی تر و خامع ای نیست 

یککیلو دانمارکی سولی زبان کره ای میشه خرید 

حالا چته مگه ؟ من بالا گفتم به اون پول چس نمیدن تو چرا به خودت گرفتی ؟ مگه من اسم تورو بردم 😂

جواب منو دادی بالا وگرنه من رو چه با هم صحبتی با تو 😂