2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم تو نی نی سایت رل میزنن زندگی برام سیاه شد🤣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 145 پست
خودمم خ ناراحت شدم شاید واقعا اشتباه کردم. چون از لحاظ قبافه و شخصیت دقیقا همونس بود که میخاستمش ولی ...

عزیزمممم

🥺❤️

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

برا من تقریبا چنین اتفاقی افتاد یهو اومد تو تاپیکم چندتا کاربر گفتن خانم این آقا روت نظر داره و واقع ...

واس منم ی پسره بود همینو میگفت😂

فک کردم تازه یاد گرفتن 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شرایطمون باهم جور در نمی اومد. جالبه یکسال بعد اتفاقی تو شهر دیدمش اول نشناختم تو دلم گفتم خوش ...

وای حیف شد 

شرایطت تون چطور بود؟ عاشق که باشی شرایط خودش جورمیشه

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

نکنه خودت بودی؟😂این اتفاق حدودا سال ۹۹ افتاد

همون سال بود گلم ولی خواستگاری نکرد فقط هی دلداریم می داد در مورد ازدواج تاپیک زده بودم و هی تو تاپیکم میگفت چرا موارد خصوصی زندگیت را اینجا نوشتی منم می پریدم بهش که به شما ربطی نداره چندتا کاربرا گفتن این روت نظر داره. وقتی هم دیدمش گفت ی چیز خصوصی نوشتی ازدواج کردیم بهت میگم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

خودمم خ ناراحت شدم شاید واقعا اشتباه کردم. چون از لحاظ قبافه و شخصیت دقیقا همونس بود که میخاستمش ولی ...

حق داری عزیزم پس

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

😂مگ مامان دختره تو سایت بود؟

نه از بیرون متوجه رابطه شون شده بود 

دو نفر دیگه هم دوست شده بودن بعد کات کردن واسه همدیگه تاپیک شکست عشقی میزدن💔

بعد یه مدت هم تاپیک میزدن همو فحش میدادن...

به نظرت چرا مردا تو نی نی سایت انقدر درخواست دوستی میدن به همه؟

چون هستن افردای که قبول می کنن

وگرنه جایی که براشون سودی نباشه نمی مونن

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

وای حیف شد شرایطت تون چطور بود؟ عاشق که باشی شرایط خودش جورمیشه

من دکترا اون دیپلم هم نداشت ولی شرایط خانواده و مالی اوکی بود و فوق العاده ادم محترم. الان میترسم اینجا باشه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

من دکترا اون دیپلم هم نداشت ولی شرایط خانواده و مالی اوکی بود و فوق العاده ادم محترم. الان میترسم ای ...

خودش پولدار بود؟ 

من دکترا اون دیپلم هم نداشت ولی شرایط خانواده و مالی اوکی بود و فوق العاده ادم محترم. الان میترسم ای ...

هنوز ازدواج نکردین؟

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

همون سال بود گلم ولی خواستگاری نکرد فقط هی دلداریم می داد در مورد ازدواج تاپیک زده بودم و هی تو تاپی ...

چقدر جالب...

من از سال ۹۶ اینجام اکثر اتفاقات فراموش نشدنی رو یادمه😂

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!