2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم تو نی نی سایت رل میزنن زندگی برام سیاه شد🤣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا یکی عاشقم شد دو سال پیگیر بود. رفتیم همو دیدیم خ خوب بود ولی شرایطش بهم نمیخورد جواب رد دادم

ادم فوق العاده محترمی بود. وقتی جواب رد شنید لغو کاربری کرد

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

واسش تاپیک زد خاستگاری کرد؟

نه تاپیک نزد 

مثل اینکه با هم از طریق نی نی سایت آشنا شده بودن، رل بودن 

بعد همینجوری عادی تو تاپیکا گشت می زدیم، اینا هم هردوشون تو یه تاپیک آنلاین شدن بعد ناگهانی پسره کامنت گذاشت درخواست ازدواج کرد 

بعد هم دوتایی نی نی سایت رو ترک کردن و رفتن

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من اینجا یکی عاشقم شد دو سال پیگیر بود. رفتیم همو دیدیم خ خوب بود ولی شرایطش بهم نمیخورد جواب رد داد ...

بیچاره رو نابود کردی...

چند سال پیش یه پسره وسط سایت از یه دختره خواستگاری کرد

برا من تقریبا چنین اتفاقی افتاد یهو اومد تو تاپیکم چندتا کاربر گفتن خانم این آقا روت نظر داره و واقعا همینم بود. بعدا برام تعریف کرد تاپیک هات را خوندم و فقط بخاطر شما عضو شدم

نه تاپیک نزد مثل اینکه با هم از طریق نی نی سایت آشنا شده بودن، رل بودن بعد همینجوری عادی تو تاپیکا گ ...

چقددد جالبب😍😂

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

برا من تقریبا چنین اتفاقی افتاد یهو اومد تو تاپیکم چندتا کاربر گفتن خانم این آقا روت نظر داره و واقع ...

بعدش چیشد؟ شماچیگفتی

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

من اینجا یکی عاشقم شد دو سال پیگیر بود. رفتیم همو دیدیم خ خوب بود ولی شرایطش بهم نمیخورد جواب رد داد ...

آخی 

🥺

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

بیچاره رو نابود کردی...

عزیزم شرایطمون باهم جور در نمی اومد. جالبه یکسال بعد اتفاقی تو شهر دیدمش اول نشناختم تو دلم گفتم خوشبحال خانمی که زن این آقا هست کاش برا منم یکی اینجوری پیدا بشه یهو بخودم اومدم گفتم عه اینکه فلانیه

برا من تقریبا چنین اتفاقی افتاد یهو اومد تو تاپیکم چندتا کاربر گفتن خانم این آقا روت نظر داره و واقع ...

نکنه خودت بودی؟😂

این اتفاق حدودا سال ۹۹ افتاد 

اره بابا بعد یکی بود اسم کاربریش امیر۲۰۶ بود با یکی رل زده بود مامان دختره فهمیده بود😂

😂مگ مامان دختره تو سایت بود؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

آخی 🥺

خودمم خ ناراحت شدم شاید واقعا اشتباه کردم. چون از لحاظ قبافه و شخصیت دقیقا همونس بود که میخاستمش ولی شرایط تحصیلیش خیلی پایین تر من بود