2777
2789
عنوان

خانم های باردار نیان❌❌❌

139 بازدید | 17 پست

دیگه خودمم میترسم نمیدونم چرا اینجوری میشه امشب دفعه ی سوم بود.... 

دوستان من چند وقته یهو یه اشخاصی از فامیل یا آشنایان دور یا نزدیک میان تو ذهنم چند روز بعد فوت میشن. 

اولیش دختر دوسته مامانم بود. از بچگی می‌شناختمش این دختر خانم یه شهر دیگه بود و 15 ساعت با من فاصله داشت. چند وقت پیش یهو یادش افتادم یهو آلبوم بچگی هامو برداشتم عکسی که دوتایی یک سال و نیمه بودیم و نگاه کردم و با خودم گفتم الان اکرم چیکار میکنه. خداشاهده چند روز بعد خبر فوتش و شنیدم اونم جوان بود متولد 71 و از طریق تصادف به رحمت خدا رفت😢😢

مورد دوم زنه پسر عمم بود که چندین سال بود ندیده بودمش چند روزی بود همش نیلوفر میومد جلوی چشمم بی دلیل یادش بودم تا چند روز بعد خبر فوتش و شنیدم و این طفلی هم جوان بود... 

دیروز همین‌ جوری بی دلیل یاد دختر داییم افتادم گفتم یادش بخیر چقدر بازی می‌کردم خونشون بچه بودیم و این حرفا امشب خبر فوت شوهرش و شنیدم یعنی چند ساعته پیش شوهرش که اونم جوان بود فوت شده.... 

دارم دیوونه میشم دلیلش چیه؟؟! 

این عزیزان و خیلی وقت بود ندیده بودم ولی یهو اومدم تو فکرم و دو سه روز بعد به رحمت خدا رفتند و این اتفاقات تو این یکی دوساله اخیر شروع شده 😢😢😢

کاربری دسته منو خواهرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا دیگه ب کسی فک نکن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

علتش چیه اخه

نمیدونم ولی به نظرم باید خودمون رو به خدا نزدیک تر کنیم . من قبلا نماز رو ترک کرده بودم حدود ۴ سال بود توی خونمون سایه های عجیب میدیدم حس میکردم یهو یکی رد شد و اینجوری ولی چیزی واضح نمیدیدم الان از وقتی که دارم نمازمو مرتب میخونم همچین چیزایی دیگه واسم پیش نیومده . این مورد مشترک منو شما هم شاید با نزدیک تر شدن به خدا حل بشه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

نمیدونم ولی به نظرم باید خودمون رو به خدا نزدیک تر کنیم . من قبلا نماز رو ترک کرده بودم حدود ۴ سال ب ...

آره به خدا نزدیک تر میشم هرچند آدم اعتقادی هم هستم 

کاربری دسته منو خواهرمه
آره به خدا نزدیک تر میشم هرچند آدم اعتقادی هم هستم

من این موردو به مامانم گفتم بهم گفت همون لحظه صلوات بفرست. بعد من یه مشکل دیگه هم دارم تا حالا توی اقوام مریض داشتیم که دکترا جوابشون کرده بودن ولی هنوز زنده بودن بعد من شب خوابشون رو دیدم صبح فوت کردن یکی عمو بابام بود وقتی اول دبیرستان بودم خواب دیدم خونشون دعای کمیل گرفتن و خودش هم نشسته داره دعا میخونه بعد صبح گفتن فوت شده یکی هم زن داییم بود که خواب دیدم سالمه و داره میدوه و خوشحاله بعد صبح فهمیدم همون تایمی که خوابشو میدیدم بنده خدا فوت شده

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

من این موردو به مامانم گفتم بهم گفت همون لحظه صلوات بفرست. بعد من یه مشکل دیگه هم دارم تا حالا توی ا ...

خدا رحمت کنه تمام اموات و خیلی ترسیدم وقتی امشب سومیش اتفاق افتاد

کاربری دسته منو خواهرمه