یکمی حالم بد بود سویا خیس کردم رفتم حمام. اومدم دیدم یه قابلمه رو گازه میگه ماکارونی پختم.فاتحه شام رو خوندم.میدونستم چطوری میپزه.یه قاشق خوردم خرچ خرچ اشغالا و چرکا اومدن زیر دندونم.سیب زمینی هایی هم که ورقه ای کرده بودم آماده برا ته دیگ ریخته رو سر ماکارونی 😐عملا چیزی به نام ته دیگ نداریم.من نمیدونم ماکارونی که پیاز سرخ کرده نداره ربشم کمه سویاهاشم چرکه ته دیگم نداره به چه درد میخوره😔
ینی چی؟نمی خیسونید؟تو ابکش فشار نمیاد و با اب بشورید؟
فقط،میخیسونم بعدم میریزم ماهی تابه میپزم
ن فشار نمیدم و نمیشورم
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سویا رو با شیر خیس کن طعمش بهتر میشه خوبه بابا سخت نگیر😃😃😃😃شوهر من غذا و شیرینی میپزه خوبم میپزه ...
اخه ماکارونی با قروفرش خوشمزس. شوهرم الان رسپی غذا رو داد .کلا سویاها رو تو اب با ماکارونی و ادویه دم پخت درست کرده .برا همین سیب زمینی ورقی ها دو هم روی ماکارونی ریخته تا بخارپز شن