2777
2789
عنوان

شوهرم سویا رو با چرکاش پخته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 34 پست

من همسرم آشپزی بلده اما یه بار گیر داد بزار جیگرمرغ  بزارم .همینجوری جیگر خام و پیاز خامو قاطی کرد با رب و آب  گذاشت جوشید 🤮🤮🤮🤮یه  ق ازش خوردم بد حالت تهوع گرفتمااا ...همشو خودش خورد با لذت تمام 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤣🤣🤣😮‍💨😖😖😖

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم آشپزی بلده اما یه بار گیر داد بزار جیگرمرغ بزارم .همینجوری جیگر خام و پیاز خامو قاطی کرد ب ...

باز خوبه خودش میخوره.شوهر من یک بشقاب پر میاره میذاره جلو من میگه عزیزم برا تو پختم بخور😐😂

باز خوبه خودش میخوره.شوهر من یک بشقاب پر میاره میذاره جلو من میگه عزیزم برا تو پختم بخور😐😂

🤣🤣🤣🤣😖😖😵‍💫😵‍💫😵‍💫🥴🥴😩😩

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سویا چرکش کجاش بوده 

والا ما ک همیشه همین مدلی سویا میپزیم چرکی ازش نگرفتیم تا حالا 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁