2777
2789
عنوان

شده شب قبلی که میخواستید برید سفر با همسرتون دعوای بدی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر خانواده من برادرمو پایین خونه دیده بودن و‌سلام احوالپرسی نکردنگفت داداشت منو دید ‌و رفت من گفتم ب ...

عصبانی شده خیلی کشش نده 

مردا رو موقع عصبانیت نباید سر ب سر گذاشت خل میشن قاطی میکنن .‌

پاشو وسایلتو جم کن نهایت تو سفر با هم حرف نمیزنین 😄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

میشه بگی چرا این حرفارو زد؟شما احیانا چیزی نگفتی؟

شرو کرد به داد و بیداد 

منم داد زدم 

در نهایت من ادامه ندادم و سکوت کردم 

اما اون دهنشو باز کرد و هرچی خواست گفت 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
شرو کرد به داد و بیداد منم داد زدم در نهایت من ادامه ندادم و سکوت کردم اما اون دهنشو باز کرد و هرچی ...

خب پس همچینم ساکت نبودی عزیزم 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

زیااااد حالا سر چی دعوا کردین ما موقع خروج از پارکینگ هم دعوا داشتیم ولی تو راه باهم دوستیم

دعوایی که من میگم منظورم اینه که دعوامون بالا گرفت و بهم گفت گمشو خونه مادرت 

حتی من تا وسط راه رفتم پیام داد رفتی دیگه برنگرد 

بازم برگشتم 

گریم کفت وسط دعوا وقتی برگشتم گفت دلم نمیسوزه گریه میکنی گریه کن بسوز و بساز 

دلمو شکسته واقعا 

خب پس همچینم ساکت نبودی عزیزم

بازم برگشتم 

دلمو شکسته واقعا

وسایلتو جمع کن ولی فردا رفتی تا معذرت خواهی نکرده اصلا محلش نذار و باهاش حرف نزن

بازم برگشتم 

دلمو شکسته واقعا

دعوایی که من میگم منظورم اینه که دعوامون بالا گرفت و بهم گفت گمشو خونه مادرت حتی من تا وسط راه رفتم ...

ب خونه ی مامانت نزدیکی؟ 

دعوایی که من میگم منظورم اینه که دعوامون بالا گرفت و بهم گفت گمشو خونه مادرت حتی من تا وسط راه رفتم ...

اوایل ازدواج همیشه بحث و تنش هست عزیزم 

بنظر من یکم باش سر سنگین باش و خیلی حرف نزن باش . این قضیه رم دیگه بازگو نکن . اون الان خودشم پشیمونه مطمئن باش ولی اینقده مغروره ک نمیاد بروت بیاره

واقعیت رو بگم بهت اگر من بودم وسایل رو جمع میکردم منتهی نمیذاشتم تو چمدون  و اگر صبح اصرار می‌کرد و عذر خواهی می‌کرد  میزاشتم تو چمدون  تا زمان رو بیشتر از این  از دست ندیم 

البته مراقب بودم که متوجه نشه من آماده ی رفتنم 

از این کارام کردم

اسمم نظر همسرمه
واقعیت رو بگم بهت اگر من بودم وسایل رو جمع میکردم منتهی نمیذاشتم تو چمدون و اگر صبح اصرار می‌کرد و ...

واقعا فک‌میکنی میاد عذر خواهی میکنه؟ بعید میدونماا