2777
2789
عنوان

شده شب قبلی که میخواستید برید سفر با همسرتون دعوای بدی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 72 پست
واقعیت رو بگم بهت اگر من بودم وسایل رو جمع میکردم منتهی نمیذاشتم تو چمدون و اگر صبح اصرار می‌کرد و ...

با ماشین نمیریم 

بلیط داریم 

اگر آماده کنم متوجه میشه 

کاش قرار نبود بریم سفر 

چند دفعه پشت هم گفت گمشو خونه مادرت 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی خیال 

ولی سعی کن تو دعواها جدی نکنی قضیه رو همین که نرفتی برگشتی کار خوبی کردی نترس بعدا ازدلت غیر مستقیم درمیاره 

ولی‌بعدها همچین حرفی زد سریع ساکو نبند 

به نظرم سکوت تو عصبانیت طرف مقابل بهترین کاره 

بعدا بگو ناراحت شدم 

شما چون اول زندگیته حق میدم 

منم اینطور بودم ولی بعدها فهمیدم تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن 

حرفه دیگه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه 

یاد عاشقانه های یه هفته پیش یا ...... بیفت و پاشو چمدونو ببند

پس نرو بزار پولش بپره تا حالش بیاد سرجاش

دعوا بعدش خیلی بزرگ میشه 

میترسم از بعدش 

وگرنه تو این لحظه آنقدر ازش نفرت دارم که تو خونه ام نمیتونم تحملش کنم چه برسه به سفر 

واقعا فک‌میکنی میاد عذر خواهی میکنه؟ بعید میدونماا

من که همسرش رو نمیشناسم  خودش بهتر میدونه  واسه من که شوهرم میومد به زور راضیم می‌کرد  به وعده وعید راهی می‌شدیم تو راهم  با کمی صحبت  حل میشد 

ولی الان که علت دیوارو فهمیدم واقعا بعید میدونم  بیاد 

باید اسی از همسرش حمایت می‌کرد حتی در نبود برادرش 

اسمم نظر همسرمه
عزیزم بی خیال ولی سعی کن تو دعواها جدی نکنی قضیه رو همین که نرفتی برگشتی کار خوبی کردی نترس بعدا ازد ...

خوندی عزیزم دعوامون چجوری بوده ؟ 

بعدا بگو بهش داداشم خیلی کار بدی کرده ولی من متوجه نشدم اینکارو کرده و معذرت میخوام اگر حرفی بهت زدم 

ولی خودتم منو ناراحت کردی با حرفات مطمئن باش از دلت درمیاره 

دعوایی که من میگم منظورم اینه که دعوامون بالا گرفت و بهم گفت گمشو خونه مادرت حتی من تا وسط راه رفتم ...

نمیخاد بری این سفر چیزی جز اعصاب خوردی نداره بخاب اگه عذرخاهی کرد تند تند جمع کن برو.. اونجا باهاش حرف بزن که دلتو شکسته

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
دعوا بعدش خیلی بزرگ میشه میترسم از بعدش وگرنه تو این لحظه آنقدر ازش نفرت دارم که تو خونه ام نمیتونم ...

ببین شوهرت انتظار داشته در مقابل بی ادبی برادرت ازش حمایت کنی ولی تو طرف برادرتو گرفتی مردا اینجور مسائل خیلی براشون مهمه 

دعوا بعدش خیلی بزرگ میشه میترسم از بعدش وگرنه تو این لحظه آنقدر ازش نفرت دارم که تو خونه ام نمیتونم ...

من بودم نمیرفتم و به بعدش هم فکر نمیکردم چون برام اصلا مهم نبود

خب برو ولی محلش نذار و باهاش حرف نزن 

حالا کجا میخوای بری بسلامتی؟