2777
2789

وای خدا...بابام وحشتناک شکمی هست..مامانمم چندروزه نیست مسافرته..بابام و خواهربرادرم موندن..منم همیشه میام سرمیزنم میمونم..شامی ناهاری..خلاصه..بابام عجیب از نبود مامانم کلافه س...روزی بیست باربیشترزنکش میزنه ..باز اروم نمیشه زنگ دوستاش میزنه هرکدوم یک ساعت حرف میزنه..بجه های منم خیلی دوست داره..وای خدا از شدت کلافه گی مونده چکارکنه ..پیله بچه هام میکنه..هی میکه بچه تب داره..چرا برامشق بچه سخت میگیری..گرا غذاکم دادایش..این چع لباسیه..دخترای منم همش اویزونن ازش..یک عالمه نق زده سرم به بجه نمیرسی..الانم نشسته برا دختر ۳سالم اناردون میکنه..غرغرمیکنه ک به بجه انارنمیدن میکن نمیخوره  ..

وای شام امشبو نگم چییی شددد😂😒😮‍💨😮‍💨

اخی😂

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

اخی دلتنگه

😁😝

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گقتم خیلی شکمی هست بابام.خب دیشب چلو و برنج بوده..هرش غذای محلی دادم بعش..عصری داداشم گفت ابجی بابا بهم گفته من شام نمیام با اقای فلانی میریم فلان جا من خودمم شام نیستم شما هرچی میخاید بخورید..منم خاطرم جمع شد..رفتم کته و سیبزمینی درست کردم..یه هو دیدم سرکله بابام پیدا شد..ک شام جیه.‌گفتم کته و سیبزمنی...چنان اخم کرد انکار از عمد شام نذاشتم گفت جرا گوشت بارنذاشتی..گفتم اخه دیشب بوده ..بعدم داداش گفت شماشام نمیاین ..بهش برخورد بعد

.

بعد دیدم رفت از یخچال گوشت برداشت براخودش ابگوشت بارگذاشت...بعدم شام منو نخورد روغن محلی و مربا خورد...

داداشم اومد دوویدم تواتاقش گوششو کشیدم مکه تونکفتی بابانمیاد..گف چزا..گفتم پس اون کیه سرسفره؟گفت بخدا خودش گفت نمیاد...😂😂😂

حیف که دیگه مرد های این دوره زمونه مثل این پدرها نیستنهمینا بهترن دلشون برای خانم شون تنگ میشهمسئولی ...

اصلا خییلی عجیب شده بابام...پیله همه چی میکنه‌.

وای زود پز بابام بوی خوبی میده