2777
2789
عنوان

درمان قعطی عفونت قارچی شدید که تبدیل به پنیری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیروزی اتفاقا نزدیکم واقعا دکتر خوبیه؟

من سه ساله تحت نظرش هستم. قبلش دکتر های زیادی رفته بودم فایده نداشت..

در عین سادگی مطبش، ب شدت دکتر خوب و کار بلدی هستن

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

خوبه.لباس زیرهات رو حتما با دست بشور و اتو کنهرروز عوض کن..دستمال رو خیلی ب خودت نکش موقه خشک کردن ب ...

این دکتری که رفتم خیلی خوبه اتفاقا همین دارو ها رو فقط میدن برای این عفونت نمیدونم چرا تاثیر نذاشت

این دکتری که رفتم خیلی خوبه اتفاقا همین دارو ها رو فقط میدن برای این عفونت نمیدونم چرا تاثیر نذاشت

حالا انشالله ک نتیجه بگیری ولی اگه یوقت بهتر نشدی حتما برو پیش ایشون💚

برای چی تحت نظری بارداری؟

نه کلن من عادت دارم ۶ماه یبار چکاپ میدم.

و عفونت شدید شدید شدید داشتم س ساله پیش هرجا میرفتم خوب نمیشدم، ایشون با تجربه خوبشون خداروشکر عفونتم رو برطرف کردن..

من راه میرفتم ی چیزایی جامد خاکستری ازم بیرون میومد بزرگ بزرگ

شوهرم خیلی تمیز هست نظافت رعایت میکنه هرروز حموم چون حساسه. مشکل از خودمه

چه ربطی به حمام داره مگه شما حمام نمیری عفونت داخلی من رفته بودم دکتر خانومه میگفت خوب نمیشم دکتر گفت باید شوهرتم دارو بخوره

مشکلت از اثر نکردن داروها نیست از چیز دیگه ایه.

داروش پماد کلوتریمازول هست و قرص فلوکونازول.

از سرویس اومدنی هربار حتما سشوار بگیر باد خنک خودتو اونجوری خشک کن.

تمام لباس زیراتو بشور بعد خشک شدن اتو کن.اتو بخار نه اتو خشک.

حتما شورتت نخی باشه. تنگ نباشه. روزی۱۰ تا شورت عوض کن.

تو خونه دامن بپوش.

امکان نداره خوب نشی

چه ربطی به حمام داره مگه شما حمام نمیری عفونت داخلی من رفته بودم دکتر خانومه میگفت خوب نمیشم دکتر گف ...

ببین من تو پریودم نظافت رعایت نکردم خودم میدونم از منه دیر به دیر عوض کردم پد رو 

ببین من تو پریودم نظافت رعایت نکردم خودم میدونم از منه دیر به دیر عوض کردم پد رو

قند مصرف نکن اب زیاد بخور سفیکسیم ۴۰۰ بخور دو روزه درمان میشی لباس زیر و شلوار نپوش دامن بپوش 

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!