2777
2789
عنوان

خانم های عزیز مادرتون بیاد خونتون چی براش میپزین😄⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 39 پست
خیلیم عالی بوده همه چی عزیزم

میخواستم گوشت بپزم همیشه میپزم این ماه اصلا دستمون بدجوری خالی شد اعصابم خورد شد مستاجرم ما رو بازی داده پول نمیزنه 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

از این به بعد مادرمو بفرستم خونه ی شما خداییش مادر بیچاره ی من هر وقت میاد اصلا خوب ازش پذیرایی نمیکنم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

الزایمر داره و خواهرم قبولش نمیکنه

مامانم خونه و زندگی داره اما خودش جایگاهی نداره😭

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هرچی دارم میریزم جلوش😅

غذام بیشتراینا رو دوست داره،، فسنجون ،مرغ لونگی و مخلفات؛ غذای محلی مونه، مسما، دیزی، لوبیاپلو ، لازانیا،، کلا دستپختمو دوست داره و همه چی میپزم، ، خامه ای و باقلوام دوست داره، کلا یه مامان شکموعه خوش‌هیکل کوچولو دارم😅💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
از این به بعد مادرمو بفرستم خونه ی شما خداییش مادر بیچاره ی من هر وقت میاد اصلا خوب ازش پذیرایی نمیک ...

چرا گلم ؟؟ بخدا این ماه بدجوری خالی بودیم میخواستم شامی بپزم دیروز گوشتم تموم شد . 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

چرا گلم ؟

تنهایی و الزایمر

مجبور شدم بیارمش پیش خودم

خواهرم جدا شده و خونه مامانه اما میگه من خودمو پابست مامان نمیکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هرچی دارم میریزم جلوش😅غذام بیشتراینا رو دوست داره،، فسنجون ،مرغ لونگی و مخلفات؛ غذای محلی مونه، مسم ...

الهی❤️🌼خدا حفظش کنه برات سایش همیشه بالای سرت باش

الزایمر داره و خواهرم قبولش نمیکنهمامانم خونه و زندگی داره اما خودش جایگاهی نداره😭

شوهرت مشکلی نداره؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

تنهایی و الزایمرمجبور شدم بیارمش پیش خودمخواهرم جدا شده و خونه مامانه اما میگه من خودمو پابست مامان ...

اخییی خدایاااااا . ایشالا خدا شفا بده خیلی ناراحت شدم 🥲 سلامت باشن

شوهرت مشکلی نداره؟

نه خدارو شکر

منم خیلی به مادرشوهرم میرسیدم

اخییی خدایاااااا . ایشالا خدا شفا بده خیلی ناراحت شدم 🥲 سلامت باشن

ممنون عزیزم

الهی هیچ بنده ای زیردست اولاد نشه

مامانم یه تکه جواهره، خوشرو...مهربون

فقط دعا میکنه😔

هرچی دارم میریزم جلوش😅غذام بیشتراینا رو دوست داره،، فسنجون ،مرغ لونگی و مخلفات؛ غذای محلی مونه، مسم ...

هرچی دارم میریزم جلوش اصلا حرف قشنگی نیستا😑

مخالف سایت هستم وقتی بیام توی تاپیک برای مخالفت میام😂💕