2777
2789

مااز بچگی داشتیم والا طوریمون نشد. کانالای بد قفل بودن. 

الانم داریم همش فیلم میبینم اغلب هم فیلم و سریالای ایرانی. فقط باید حواست باشه بعضی کانالا تبلیغاش جالب نیست اونا رو نذاری جلو بچه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من‌خوب بود ،حداقل چهارتا چیز داره آدم ببینه حوصله اش سر تره تلوزیون ایران کلا یا جومونگ یا مختار با یوزارسیف،اخبارشم با ذره بین تو تمام دنیا میگردن هر چی خبر قتل و غارت و کشتن میزارن که مردم و افسرده تر کنن ،دریغ از نشون دادن خوبی های و شادی های دنیا

خب خیلی ها میگن بچمون زبانش عالی شده با ماهواره

ی جوری زبانشون فالی شده؟

خب برآب بچت فبلم و کارتون انگلیسی بخر یا دان کن بببینه

وگرنه ماهم ماهواره داریم چیزی جز فیلم و سریال نداره

ما کلا زیاد تلویزیون نمی‌بینیم روزی دوساعت پویا روشن ولی میگم ماهواره واسه زبانش نصب کنم

برای زبانش از توی اینترنت چند تا سریال کودک دانلود کن، فکر کنم حتی آپارات هم اینا رو داره

ما نداریم بچه هام ۱۳ و ۹ ساله ان هر دو پسر راضی ام نصب هم نخواهم کرد پسر ۱۳ سالم پزشک فوق تخصص غدد معاینش کرد گفت هنوز به بلوغ نرسیده یک دلیلشو نداشتن ماهواره می دونم و خیلی راضی و خوشحالم

یعنی مشخص نیست بده؟

نه اصلا مشخص نیست. ماهواره داریم و برای ما خیلی خوب بوده.
بچه ساعت محدود و فقط کانال بچه ها رو می بینه. پسر خواهرم انگلیسیش بدون کلاس راه افتاده. 

ما هم فیلم های روز دنیا که با نت خیلی سخت گیر میاد رو گاهی می بینیم. ولی حواسمون هست بچه ها دور و بر نباشند. 

اره همونا میترسم بچه‌هام خیلی چشم و گوش بسته هستن

دیگه باید کانالارو بشناسی ما که بچه کوچیک نداریم ولی بازم میدونیم چه کانالایی از این تبلیغا نمیذاره فقط هموناذو میذاریم خواهرزاده امم میاد فقط میره رو جم کیدز و جم جونیورکه خداییش خوبه و اصلا چیز بدی نداره.