2777
2789
بچه‌های منم ۸٫۳۰ و ۶ و ۴ هستن دو دلم

اگه هدف زبانه کارتون دانلود کن ببینن من که خیلی راضی ام ماهواره نداریم مذهبی ام نیستیم که به خاطر مسائل دینی باشه به نظرم مزخرف تر از ماهواره وجود نداره اطرافیانم همه دارن ولی من نصب نخواهم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زبان یاد گرفتن خیلی خوبه ولی شخصا بنظرم بچه تا وقتی به سن ۸ یا ۹ سالگی نرسیده نباید روی زبان دیگه ای تمرکز کنه

درسته بچه با بچه فرق میکنه ولی اکثر روان شناسا میگن بهترین سن یادگیری زبان از ۱۱ سالگی شروع میشه

البته کارتون دیدن خوبه ولی نباید باعث بشه زبان مادری رو با زبان دیگه ای قاطی کنه

ببین زبان یاد گرفتن خیلی خوبه ولی شخصا بنظرم بچه تا وقتی به سن ۸ یا ۹ سالگی نرسیده نباید روی زبان دی ...

پسر من زبان مادری و زبان فارسی و انگلیسیش رو داره یاد میگیره با هم دیگه مشکلی نداره الان یعنی ب نظرت در آینده دچار مشکل میشه؟

پسر من زبان مادری و زبان فارسی و انگلیسیش رو داره یاد میگیره با هم دیگه مشکلی نداره الان یعنی ب نظرت ...

میدونید واقعا بستگی به بچه هم داره

ولی چیزی که من تو اینترنت خوندم این بود که اکثر بچه ها ممکنه بعدا دچار مشکل بشن، بخصوص اگه قبل از مدرسه باشه

با این حال ممکنه بچه شما بتونه هر سه تا رو باهم خوب یاد بگیره

درکل حواستون باشه به زبان مادری و زبان فارسی بیشتر توجه کنید