2777
2789
عنوان

یدونه اموکسی کلاو نصف کنم بذارم رو عفونت دندونم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 32 پست
برامن خیلی درد داره لبم میخوره بهش دردناک میشه

برا من بیشتر فشاره😓

انگار یدونه سنگ اندازه بادوم تو لثه ام گیر کرده🥴

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چند روز که دندونم عفونی شده بود خیلی گریه میکردم و به خدا گلایه میکردم که پولی ندارم که برم دندونامو درست کنم

الآن این تایپیک و دیدم بیشتر غصه ام گرفت تا چند دقیقه پیش میگفتم فقط منم تو این، شرایط الآن میبینم چقدر زیادن افراد با شرایط مشابه من

خدا واسه همه بخواد 

خدا به همه انقدر مال بده که به راحتی دندونش و از دست نده 

خب عصب کشی کن. جدی می گم. مشکل قلبی درست می کنی برای خودت ها.

نمیشه یعنی نشد خیلی رفتم دنبال درمان

دندونم عمیقا پوسیدن کار هر دکتری نیست متخصص میخاد و وقت و هزینه زیاد تازه ریسک داره کار رو بعضی دندونام😓

دیگ بی خیال قصدم کشیدنه فقط الان شرایطم اوکی نیس منتظرم یه چندوقت

این چند روز که دندونم عفونی شده بود خیلی گریه میکردم و به خدا گلایه میکردم که پولی ندارم که برم دندو ...

منو ببینی چی میگی 

الان سمت چپ پایین کلا یه دندون  دارم اونم یه ذره ازش مونده دیگه کلا با سمت چپ هیچی نمیتونم بخورم

جلویی هم شکسته و خرابه

سمت راستمم باز شکسته و پوسیده داغون

کلا هیچی دندون سالم ندارم

تا میایم چیزی بخورم همشون درد و تیر میکشن

اونم درسته قورت میدم

بگو شاید به درد ماهم خورد

عزیزم مازو توعطاریاهست خیلییییی بهتر از چرک خشکانا تاثیر داره فقط باید نصف کنی سوهان بکشی تیزیاش بره که لثه رو اذیت نکنه بشور شب موقع خواب بزاری رودندون اولش یه کوچولو به تلخی می زنه ولی یه جوری عفونت وبیرون می کشه اصلا باور نمی کنی 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

فدات شم نا واضحه که به خاطر مسائل مالی نمیره عصب کشی کنه؟ والا کی از درد دندون کشیدن خوشش میاد

صدبار رفتم بخدا هر بار با گریه برگشتم

مگه میشه دندون درست کرد آخه💔

عزیزم مازو توعطاریاهست خیلییییی بهتر از چرک خشکانا تاثیر داره فقط باید نصف کنی سوهان بکشی تیزیاش بره ...

ببینم سمت ماهم پیدا میشه؟

ببینم سمت ماهم پیدا میشه؟

همه جا هست مطمعنن من می خواستم دندونمو عصب کشی کنم دکتر خالی کرد گفت نمی شه پر کنم عفونت داره نزدیک یک ماه قرص خوردم یه بارم باز کرد دید عفونت داره باز پرنکرد باز منم یکی بهم گفت مازو بزارم انجام دادم سه شب گذاشتم رفتم دکتر گفت عفونتش تموم شده بهش گفتم باچی رفعش کردم عفونتشو اصلا باور نمی کرد

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

صدبار رفتم بخدا هر بار با گریه برگشتممگه میشه دندون درست کرد آخه💔

می فهممت عزیزم من چند ساله دارم با بدبختی غذا میخورم انقدر غذا رو درست نحویدم معده درد گرفتم 

تو مملکت ما چه قبلا که وضعیت اینجوری نبود چه الآن دندونپزشکی ارزون نبوده که بشه برای دندونا هزینه کرد 

فدات شم نا واضحه که به خاطر مسائل مالی نمیره عصب کشی کنه؟ والا کی از درد دندون کشیدن خوشش میاد

یه وقتا ما اولویت هامون رو باید نتظیم کنیم. من از عواقب قضیه گفتم. دیگه شرایط و اولیت ها رو خودشون می دونند.