2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم با این اخلاق همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 43 پست
چکار کنم اخه؟خیلی سعی کردم باهاش کنار اومدم اما گاهی واقعا زشته این رفتار

باید رفت و آمد و مهمانی در جمع خانواده رو زیادتر کنید من خودم هم اول زندگی اینطوری بودم ولی بعدا درست شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ عزیزم بعضیا درن گرا هستن و زاتشونه و شاید شما برون گرا هستید البته یک سری مرد ها هم هستن که سوسول ...

بله

ایشون حس میکنه صحبت کنه باعث میشه بین حرفاش کسی رو ناراحت کنه

یا دیگران حوصله شنیدن حرفاشو نداشته باشن

خیلی فرد محترمیه و اداب اجتماعی بلده اما این مورد رو هم داره

خداروشکرهمسر من فقط با من خوبه نسبتاو تا حدودی پدر و مادرش با بقیه خجالتیه

چند وقته ازدواج کردی؟همسرم من اولا میومد خونمون اصلا با بابام حرف نمیزد

الان انقدر بهتر شده انقدر هوای بابامم داره 

ولی هنوز با فامیلا خجالتی هست چه فامیلای من چه فامیلای خودشون 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

همه آدما که یه جور نیستن.یاد ۱۰ سال پیش افتادم که بابام زنگ میزد به عمه هام بعد به من به زور میگفت ب ...

اون رو منم بودم اخه😁اما ایشون داخل جمع میشینه یه گوشه نهایتا یکی یه چیزی بگه ایشون یه واکنش کوچیک نشون میده از کنار من تکون نمیخوره

بلهایشون حس میکنه صحبت کنه باعث میشه بین حرفاش کسی رو ناراحت کنهیا دیگران حوصله شنیدن حرفاشو نداشته ...

خ شاید برای احترام گذاشتن به بقیه این کارا میکنه میترسه موقع حرف زدن فلبداهه یه چیزی بگه که طرف مقابل بدش بیاد

باید رفت و آمد و مهمانی در جمع خانواده رو زیادتر کنید من خودم هم اول زندگی اینطوری بودم ولی بعدا درس ...

من خانواده خودم پیشم نیستن

خانواده خودشون هستن که خب نمیتونم برم تو جمعشون تا دعوت نشیم

خونه مادرشون زیاد میریم اما درست نشده مشاور شاید کمک کنه

باید رفت و آمد و مهمانی در جمع خانواده رو زیادتر کنید من خودم هم اول زندگی اینطوری بودم ولی بعدا درس ...

شوهر منم اول خیلی شدید بود رفته رفته بهتر شده

الانم هنوز خجالتیه ولی فکر میکنم به خاطر اینکه کارش شهر دژگه بوده و هی بیشتر نبوده 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چند وقته ازدواج کردی؟همسرم من اولا میومد خونمون اصلا با بابام حرف نمیزدالان انقدر بهتر شده انقدر هوا ...

یکسال نشده هنوز

خانواده منو کلا تو عروسی دیده و خواستگاری چون دور هستیم

بابامو دوست داره پیام زیاد میده به ایشون همسرم

اما صحبت اصلا

شوهر منم اول خیلی شدید بود رفته رفته بهتر شدهالانم هنوز خجالتیه ولی فکر میکنم به خاطر اینکه کارش شهر ...

بازم خداروشکر بهتر شدن

خوشبخت باشین امیدوارم همسرم منم بهتر بشه به مرور