2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم با این اخلاق همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 43 پست
یکسال نشده هنوزخانواده منو کلا تو عروسی دیده و خواستگاری چون دور هستیمبابامو دوست داره پیام زیاد مید ...

خب طبیعی بابا 

من 1 سال و نیم نامزد بودم 2 سال بیشتره عروسی کردم بعد خیلی زیاد پیش خانوادم بودیم تا بهتر شد 

درست میشه ناراحت نباش 

الانم شغل شوهرم دور بوده کمتر تو فامیل حضور داشته و شغلش اومده شهر خودمون میدونم به مرور با بقیه هم بهتر میشه 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اون رو منم بودم اخه😁اما ایشون داخل جمع میشینه یه گوشه نهایتا یکی یه چیزی بگه ایشون یه واکنش کوچیک ن ...

از شوخی گذشته، بیا بحث جدی کنیم🤪

این افراد در درونشون، اونجا که خیلی عمیقه، این باور شکل گرفته که دنیا جای امنی نیست. واسه همین در بودن توی جمع اضطراب میگیرن، مخصوصا اونایی که احساس میکنن ممکنه قضاوتشون کنن.

هرچی شما به دنیای امنش نزدیک تر بشی، بهتر درکش میکنی و میتونی کمکش کنی. اینکه صبور نباشی و غر بزنی و انتقاد کنی نه تنها عوضش نمیکنه بلکه اضطرابش میره بالاتر و در طولانی مدت بدتر میشه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعی بابا من 1 سال و نیم نامزد بودم 2 سال بیشتره عروسی کردم بعد خیلی زیاد پیش خانوادم بودیم تا ب ...

امیدوارم 

به قول شما شاید رفته رفته به زندگی مشترک عادت کنه 

بازم خداروشکر بهتر شدنخوشبخت باشین امیدوارم همسرم منم بهتر بشه به مرور

بهتر بشه 

دور هستین طبیعی بابا بنده خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

از شوخی گذشته، بیا بحث جدی کنیم🤪این افراد در درونشون، اونجا که خیلی عمیقه، این باور شکل گرفته که دن ...

باید بیشتر راجب این موضوع صحبت کنم و سعی کنم ترسش بریزه 

ممنون از راهنماییتون

شاید باید این موضوع رو دادم نگم حتی با خوبی و فقط سعی کنم به اطرافش نزدیک بشه و اعتماد به نفس بگیره

به خودش چیزی نمیگم اگرم بگم حالت درد و دل میگم ناراحت نشهولی بین خودم و دلم ناراحت میشم

به زبون هم که نیاری متوجه میشه عزیزم مطمئن باش 

اینو فقط بدون که بیشترین کسی که ازین موضوع ناراحته خودشه ولی نمیتونه خودشو تغییر بده

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

امیدوارم به قول شما شاید رفته رفته به زندگی مشترک عادت کنه

اره نگران نباش توام کمکش کن بیخیال نباش ولی اذیتش نکن

خوب کاری میکنی میگی زنگ بزنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اساسا مرد وقتی ازدواج میکنه با خانواده زنش هنوز راحت نیست و زمان لازم داده تا صمیمی بشن و این به هر ...

بله درسته کاملا 

امیدوارم ایشون به مرور بهتربشن

به عنوان یک اقا خیلی خوب بود که راهنمایی کردید 

سپاسگزارم 

امیدوارم زندگی مشترک پایدار و خوبی داشته باشید همیشه

به زبون هم که نیاری متوجه میشه عزیزم مطمئن باش اینو فقط بدون که بیشترین کسی که ازین موضوع ناراحته خو ...

کاملا درسته سعی میکنم کمکش کنم که به مرور بهتر بشه

ممنون از راهنماییتون عزیزم

کاملا درسته سعی میکنم کمکش کنم که به مرور بهتر بشهممنون از راهنماییتون عزیزم

قربونت💝امیدوارم اوکی بشه✨️

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀